Aktywne Wpisy

piururo +183
Myślałem, że mnie to nie spotka, że takie rzeczy to głównie w mediach, ale jednak. Mam jedno mieszkanie, które obecnie wynajmuję (bo w przyszłości planuję tam zamieszkać) i obecni lokatorzy przestali po prostu płacić. Ojciec, matka i dziecko. Płacili przez rok, teraz rzucili oboje robotę i ch**. Przez jakiś czas gość jeszcze odpowiadał na SMSy, że on znajdzie jeszcze pracę, żeby nie przesadzać itp. i że zapłaci, a już prawie 3 miesiąc

P-v-E +35
Ostatnio widzę dużo reklam i filmików odnośnie #emerytura, #oszczedzanie, #gielda, #inwestycje, #ike. Wszędzie pięknie omawiają, żeby teraz cisnąć, reinwestować, odkładać, a po przekroczeniu wieku emerytalnego (np. 65 lat) zacząć żyć, bo będzie się miało milony.
Czy to nie jest największy scam XXI wieku? Aktualnie wszyscy zakładają, że dożyją min. 75 lat, będą pełni zdrowia i pewnie do
Czy to nie jest największy scam XXI wieku? Aktualnie wszyscy zakładają, że dożyją min. 75 lat, będą pełni zdrowia i pewnie do

Złote myśli polityków z Konfy na dziś XDD
źródło: 1000118118
PobierzNo ja się z tym zgadzam w większości, mimo że w większości się z konfą nie zgadzam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ALE
zazwyczaj dzbany samochodowe również są dzbanami rowerowerowymi i pieszymi
Najczęstszym błędem jest nieostrożne wejście na jezdnię bezpośrednio przed jadący pojazd.
Czyli nie liczy się tyle prawo jazdy a to czy ktoś jest n------y czy nie.
źródło danych: tłuszcz po wytopieniu słoniny
Ale w sumie fakt, nikt jak kierowcy nie ma tej świadomości, jakie dzbany jeżdżą po drogach i co potrafią na przejściu odwalić.
@GalNonimus: bzdura
Najczęstszą przyczyną utonięć jest woda ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: inteligencja
Pobierz