Wpis z mikrobloga

@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno Wg mnie dla Lune dobrze mieć b--ń, która generuje dodatkowe plamy, dla Verso może jakąś, która pozwala szybciej wbić albo dłużej utrzymać stopień S, dla Sciel - w sumie nie wiem, ja brałam taką, która podwaja nakładane zapowiedzi, dla Monoco taką, która ustawia koło na maskę wszechmocy przy pierwszym ataku. Z tym że to też zależy od danej walki, dlatego najlepiej ulepszyć maksymalnie kilka broni, żeby je wybierać pod konkretnych
  • Odpowiedz
sa jakies absolutnie najlepsze bronie dla kazdej postaci

@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: Trochę tych broni jest na każdą postać - część może mocniej zwiększa obrażenia, ale lepiej patrzeć na efekty pasywne, niż na cyferki.

Verso już przed Thank You Update miał endgame'ową b--ń, jaką jest Simoso. Możesz się domyśleć z nazwy, kogo trzeba pokonać, żeby ją zgarnąć ( ͡
  • Odpowiedz
a itemki do ulepszania broni mozna farmic w nieskonczonosc?

@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: Podobno niektórzy robią to, walcząc z chromatycznym bossem ze Szkiców Renoira (wrzucam losowy filmik z jego lokalizacją), ale u mnie on się nie odradza. Tak jak mirek wyżej napisał, w Bezkresnej Wieży są ci nowi bossowie, za pokonanie których dostaje się Doskonały Katalizator Chromy. Plus jeśli dobrze pamiętam, to w nowej lokacji w DLC można zdobyć bronie ulepszone do maksymalnego
LeVentLeCri - >a itemki do ulepszania broni mozna farmic w nieskonczonosc?

@MuszeZal...
  • Odpowiedz
ja tam grałem pod Fragaro + ten skill, który zapewnia Maskę Wszechmocy przy trafieniu wroga.

O Brumaro mi chodziło, a edytować komentarza już nie mogę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Choć Fragaro też git jest
  • Odpowiedz