Aktywne Wpisy

XeNinja +464
źródło: 1775486839877
Pobierz
lubie-sernik +54
Jaki kraj w Azji wybrali byście do życia? I dlaczego?
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze

Cisne sobie ten endgame i sie zastanawiam, sa jakies absolutnie najlepsze bronie dla kazdej postaci czy moge sobie wybrac i ulepszac wedlug wlasnego uznania? Wiem, ze miecz dla Maelle, co daje wirtuozerska pozycje to must have, ale jak z innymi postaciami?
Boze, tak btw. to dalej nie moge z tej giery. Slucham soundtracku, w pracy zamiast pracowac to czytam o clair obscure, rozkminiam co bede dalej tam robic. Banger absolutny
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: Trochę tych broni jest na każdą postać - część może mocniej zwiększa obrażenia, ale lepiej patrzeć na efekty pasywne, niż na cyferki.
Verso już przed Thank You Update miał endgame'ową b--ń, jaką jest Simoso. Możesz się domyśleć z nazwy, kogo trzeba pokonać, żeby ją zgarnąć ( ͡
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: Podobno niektórzy robią to, walcząc z chromatycznym bossem ze Szkiców Renoira (wrzucam losowy filmik z jego lokalizacją), ale u mnie on się nie odradza. Tak jak mirek wyżej napisał, w Bezkresnej Wieży są ci nowi bossowie, za pokonanie których dostaje się Doskonały Katalizator Chromy. Plus jeśli dobrze pamiętam, to w nowej lokacji w DLC można zdobyć bronie ulepszone do maksymalnego
O Brumaro mi chodziło, a edytować komentarza już nie mogę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Choć Fragaro też git jest