Aktywne Wpisy

vieniasn +16
ostatnio trochę pojeździłem w tragicznych warunkach i zdecydowanie zbyt szybko w tragicznych warunkach i ani razu nie zobaczyłem żeby zadziałała kontrola trakcji albo esp i wiele wskazuje że ja nawet nie mam tych lewackich bredni to nie szkodzi ale zaskakujące to jest że samochód z 2011 z rynku polskiego nie ma tego w wyposażeniu

czy ja komentuję na złym tagu czy każdy ma w p*ździe hokej i praktycznie występ drużyny gwiazd na olimpiadzie XDD
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta

Klaskali uszami do tych upośledzonych nakrętek, no to hej! Jedziemy dalej!
Weszły kaucje (pan Niemiec dostaje te 50 gr, wiecie?) Wyjdź na mróz, butelka się skurczy i już nie przyjmuje. Teraz odkręcaj i pompuj 24 butelki, na mrozie, śmieciu.
Mało? Witamy w SCT! Masz Skodę 1.0 z 2002 r.?
Adios, przepuść panią w Audi Q8 4.0 V8 TDI.
#sct #nakretki #eurokolchoz #ekoterroryzm #kaucja #bekazlewactwa #4konserwy #heheszki #klimat
źródło: 1000004748
PobierzWolność została ostatecznie podeptana gdy lewactwo zakazało pić za kółkiem.
I ostatecznie zgwałcona gdy kazali zapinać pasy bezpieczeństwa w samochodzie.
A za mojego życia wszedł zakaz palenia paierosów w samolotach - komunis w formie czystej, absolutnie opresyjnej.
Strach pomyśleć jak potworne kagańce zostaną nałożone w przyszłych pokoleniach. Może kiedyś, w 2040 będą
Akurat pasy bezpieczeństwa i p-------y dotyczą ściśle ochrony życia.
Nakrętki, kaucje i SCT to tylko utrudniający wymysł żeby grubas się nachapał, a ekoświr dostał wzwodu.
Przecież jak za covida był zerowy ruch aut, to smogu w ogóle nie ubyło.
źródło: 1000016977
Pobierz@Vaclav: Nie rozumiem tego argumentu?
źródło: cat-nerd
Pobierz@Wykopek_Jeden: Ten biznes został przejęty lobbingiem przez inny biznes. Najpierw przytwierdzili zakrętki do butelek a potem wprowadzili system kaucyjny aby ten cenny surowiec wracał do nich razem z dodatkową kasą za obsługę kaucji. Żyła złota z kieszeni wszystkich prosto do kilku podmiotów. Dobrze to sobie wykombinowali.
@amperrowwer: tego nie wiem. Albo to albo po prostu zwykła głupota. Co by mnie z resztą nie zdziwiło.
źródło: Screenshot_20260113-180849
Pobierz