Aktywne Wpisy

vieniasn +29
to jest wręcz niesamowite jak część normictwa podąża za trendami wszelakimi jeszcze niedawno każdy nosił north face teraz doszły do tego czapki arcteryx no jakby od jednego szablonu ich klepalii

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@kidi1: nie ma sprawy, daj namiary na te inne sklepy bo póki co o tym to nigdy nie słyszałem.
Idit idź na miejsce, każdy laptop na swój numer więc można go odnaleźć na allegro, robią co chcesz dokładają ramu itp, i potem sobie go kup przez alle np na raty 0 o ile obecnie jest
@ksiak: Nie wiem, nie kupuję komputerów na allegro
@ksiak: podziękuj allegro, na siłę przypisywanie artykułów do wręcz losowych produktów z katalogu.
@ksiak: Uroki produktyzacji Allegro. *Zawsze* patrzymy na treść opisu.
@Jelen_Szlachetny: tylko tutaj był rozjazd pomiędzy opisem, tytułem a atrybutami. W każdym miejscu było co innego. Jak firma nie potrafi tego ogarnąć to niech nie sprzedaje bo to jest wprowadzanie w błąd kupującego. Ja nie muszę się z tego doktoryzować by wiedzieć, w którym miejscu jest właściwa informacja.
@ksiak: Ogólnie pełna zgoda. Tylko piszę jak to w praktyce wygląda. Często wystawiam jakiś produkt, podpinam go po kodzie EAN pod produkt z katalogu Allegro i okazuje się, że są głupoty podane w parametrach, których sprzedający nie może edytować. Może co najwyżej zgłosić niezgodność danych do Allegro, ale to już nie działa od razu i
@ksiak: hahaha xD sugerujesz, że od dziś nie powinno być żadnej oferty na allegro?
Przecież nawet OSA ma bzdury w parametrach czy tytułach.
@NaChMiNick: może to spowodowałoby spadek przychodów allegro co w dłuższej perspektywie zmusiło kogoś do myślenia i zmian, ale skoro nikt nie protestuje tylko dalej wystawia produkty no to według nich, wszystko jest ok.
Przecież jak tam są takie bzdury w co 3 ofercie to po c--j tam ludzie kupują? Nie rozumiem ^^