Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Na długo przed 30-tką wyleczyłem się z jakiś naiwnych romantycznych mrzonek. Nie mam niczego, czym mógłbym zainteresować współczesną kobietę, więc to daremy trud
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

nie spełniają wymagań współczesnych kobiet?

W fajnej bańce żyjesz.
Tak jak 50 czy 1000 lat temu jakiś odsetek facetów nie bzikał tak samo jest w dzisiejszych czasach.
Tylko że 50 lat temu o tym nikt nie mówił głośno bo nie było internetu i taki gość zamiast pisać wysrywy na #przegryw , to zostawał drobnym pijaczkiem pod sklepem lub rodzina dawała go do seminarium, a 1000 lat temu
  • Odpowiedz
@HrabiaTruposz:

No jak ktoś wychodzi z założenia że się nie da bo to, tamto i sramto a najlepiej w ogóle się poddać

Każdy człowiek ma określoną wytrzymałość. Ile prób i porażek należy podjąć i znieść, żeby uświadomić sobie, że być może gra nie jest warta świeczki (?)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
zdolny-sojusznik-66:

Czy jako samotni mężczyźni 35+ jesteśmy już straceni w kwestii możliwości założenia rodziny, nie mając wysokiego statusu i nie zarabiając dużo? Mam wielu rówieśników, porządni, rozsądni faceci. Ich "problemem" jest to, że nie są bogaci i przystojni, by kobiety się nimi zainteresowały

Ja pracuje w it, ale nie jestem przystojny, wiec też się mną nie interesują.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no ale dziwisz się?

chłop ze średnią krajową ma chyba dzisiaj z 400k zdolności kredytowej toż to nawet na gównokawalerkę nie starczy, a gdzie ją wykończyć

a kobieta ma koleżankę, której mąż lekarz wybudował dom i nie chce czuć się gorsza
  • Odpowiedz
Czy jako samotni mężczyźni 35+ jesteśmy już straceni w kwestii możliwości założenia rodziny, nie mając wysokiego statusu i nie zarabiając dużo? Mam wielu rówieśników, porządni, rozsądni faceci. Ich "problemem" jest to, że nie są bogaci i przystojni, by kobiety się nimi zainteresowały.

@mirko_anonim: statystycznie patrzac to w tym wieku jak nie jestes przystojny i bogaty to masz bardzo niskie szanse na zalozenie rodziny. Wiekszym problemem i tak sa kwestie wygladu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: 35+ na pewno over, ale jak jeszcze jesteś młody to można było próbować. Akurat w to pokolenie facetów uderzył srogo niż demograficzny, bo młodszych dziewczyn było już co roku mniej i mniej - czasem nawet nie należy szukać winy w sobie i w kobietach, po prostu demografia i matematyka nie dały nam szans.
  • Odpowiedz
@taer2000: Instytut danych z kobylej d--y XD połowa nie rucha jasne XD.
Jeżeli ktoś nie rucha to znaczy że albo ma jakieś problemy psychiczne, lub ogromne braki w kompetencjach społecznych, jest wycofany, lub dziwaczny odludek. Ale co byś chciał? Aby baby z przymusu wiązały się z gościem który ich nie kreci? Może kiedyś tak było ale dziś już nie. Ja też bym wolał być sam niż z babą która mi
  • Odpowiedz