Aktywne Wpisy

tomwick55 +61
Przekaz kibiców Legii Warszawa do piłkarzy po meczu w Gdyni, który był 11 spotkaniem z rzędu bez zwycięstwa
#legia #mecz #ekstraklasa #pilkanozna #kibice
#legia #mecz #ekstraklasa #pilkanozna #kibice

centerario +66
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

W fajnej bańce żyjesz.
Tak jak 50 czy 1000 lat temu jakiś odsetek facetów nie bzikał tak samo jest w dzisiejszych czasach.
Tylko że 50 lat temu o tym nikt nie mówił głośno bo nie było internetu i taki gość zamiast pisać wysrywy na #przegryw , to zostawał drobnym pijaczkiem pod sklepem lub rodzina dawała go do seminarium, a 1000 lat temu
Każdy człowiek ma określoną wytrzymałość. Ile prób i porażek należy podjąć i znieść, żeby uświadomić sobie, że być może gra nie jest warta świeczki (?)
Ja pracuje w it, ale nie jestem przystojny, wiec też się mną nie interesują.
@Mezomorfix: g prawda, akurat 50 lat temu prawie każdy chłop bzikał.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
tak samo jak teraz ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
chłop ze średnią krajową ma chyba dzisiaj z 400k zdolności kredytowej toż to nawet na gównokawalerkę nie starczy, a gdzie ją wykończyć
a kobieta ma koleżankę, której mąż lekarz wybudował dom i nie chce czuć się gorsza
@mirko_anonim: statystycznie patrzac to w tym wieku jak nie jestes przystojny i bogaty to masz bardzo niskie szanse na zalozenie rodziny. Wiekszym problemem i tak sa kwestie wygladu
źródło: 175516379123899691
PobierzJeżeli ktoś nie rucha to znaczy że albo ma jakieś problemy psychiczne, lub ogromne braki w kompetencjach społecznych, jest wycofany, lub dziwaczny odludek. Ale co byś chciał? Aby baby z przymusu wiązały się z gościem który ich nie kreci? Może kiedyś tak było ale dziś już nie. Ja też bym wolał być sam niż z babą która mi