Aktywne Wpisy

StaryMonitKonta +43
wiecie, że poza Polską prawie nikt nie używa XD?

Dzesidzejms +22
#chcepogadac
Miłego dnia dla rannych ptaszków!
Miłego dnia dla rannych ptaszków!
źródło: 1000019525
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000019525
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
JAK MAM ZAPŁACIĆ ZA PARKING PRZED ROZPOCZĘCIEM PARKOWANIA? MAM WJECHAĆ NA CHODNIK I JAK W DRIVETRHU OPŁACIĆ PARKOWANIE?!
Dodatkowo większość tych wspaniałych stref i prywatnych płatnych parkingów obsługuje APCOA, której pracownicy nie znają różnicy między parkingiem a miejscem postojowym o podstawowych znakach i czytaniu rejestracji ze zrozumieniem nie wspomnę xD (mylenie 0 z O czy próba wrąbania mi mandatu kiedy auto nie stało na
Chyba że masz jakiegoś chrupka za 2000zł i się nazywasz wielkim panem kierowcą to pozdro.
To o ile wiecej chcesz podatków zapłacić żeby to pokryć 100% tych kosztów?
Komunikacja dla mieszkańców free. Bez tego żadne zakazy samochodów i smogowe p--------o nie mają sensu bo autem szybciej i pewniej dojedziesz na miejsce.
Co w tym złego mieć tani w utrzymaniu samochód?
I to prawda, jak ktoś jest zameldowany w mieście powinien mieć darmową komunikację.
Wiesz, od tego, że samochód ci rdzewieje albo masz rozrząd do wymiany to nie wpływa na niszczenie trawników. Logiki trochę.
Specjalnie policzyłem co do metra od garażu do drzwi kołchozu
Koszt przejechania tego odcinka busem bilet: 20 minutowy-4zł i jeszcze muszę iść z buta.
Koszt przejechania tego odcinka moim autem - 1zł 57 groszy zakładając spalanie 7 litrów*
*jazda tylko po mieście
Jazda codziennie na bilet na okaziciela versus ignorowanie wszystkiego o czym @AnalLog pisał a później płacz że na koniec miesiąca zero złotych na ROR.
@mk321 Mało kiedy te tanie auta są w pełni sprawne. Jak nie ciekną, to dymią albo mają powycinaną całą możliwą ekologię.
Samochód generuję koszty nawet jak nie jeździ. To, że opłacam garaż, serwis, mycie, naprawy nie wpływa na to, że przejechanie odcinka praca=>dom jest tańsze autem niż autobusem, bo na tym odcinku zapłacę tylko za paliwo, reszta i tak jest kosztem POSIADANIA samochodu, i ten koszt się nie zmieni niezależnie od tego czy Jeżdżę do pracy czy
Właśnie to częściej "wielki pan kierowca" w starym Mercedesie/BMW kopci i cieknie z niego olej, bo go nie stać na wymianę podstawowych rzeczy.
Rzadko kiedy
Znaleźli cię na mieście:
https://wykop.pl/wpis/84611507/typowy-zima-jezdze-wolno-bo-sie-boje-utraty-przycz
Gdzie za 10k masz do wyboru masę zadbanych opli, małych chevroletow (czyli opli), citroenow, fiatów, skod, hond, nissanów i toyot, które zniosą naprawdę wiele
Sam kiedyś kupiłem taki tani