Wpis z mikrobloga

Tak jak w poprzednim roku, tworzę nową listę wołania w znaleziskach o darmowych grach od EPIC. Nowa lista ma na celu aktualizację osób zainteresowanych wpisem w 2026.
=================================================================================================

Nowa lista wołania o darmowych grach na EPIC w 2026!
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epicgames i nigdy nie przegapić nowej oferty?

❓ Co zrobić, aby być wołanym?
✅ Zaplusuj ten wpis i automatycznie trafisz na listę wołania!
Wołam TYLKO do darmowych gier na platformie EPIC - nic więcej, zero spamu.

❗️ UWAGA WAŻNE! Chcesz się usunąć z listy?❗️
❌ Wystarczy cofnąć przyznanego plusa i nie będziesz już wołany - łatwo i szybko! Nie trzeba pisać do mnie wiadomości o usunięcie z listy bo nie mam takiej możliwości. Lista generowana jest automatycznie na podstawie przyznanego plusa w tym wpisie. Ni zapomnij też wypisać się z innych moich list:

STEAM
GOG

Masz pytania? Daj znać w komentarzu! 😊

#metodzikpoleca #darmowegry #mirkolisty #epic

WOŁAM osoby z poprzedniej listy (2025): https://wykop.pl/wpis/79654625/tak-jak-w-poprzednim-roku-tworze-nowa-liste-do-wol
@Metodzik +4514
Tak jak w poprzednim roku, tworzę nową listę do wołania w znaleziskach o darmowych grach od EPIC.

=======================================================================================================

🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
Metodzik - Tak jak w poprzednim roku, tworzę nową listę wołania w znaleziskach o darm...

źródło: obraz_2026-01-13_084934727

Pobierz
  • 111
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach