Aktywne Wpisy

baemaj +69
rodzice pojechali. pokazałam ojcu wykop i mojego ulubionego wykopka. zabroniłam zakładać konto. będzie wchodził jako „gość”. nie wiem czy czuje dobrze człowiek, ale powodzenia. XD

Chce taka sukienke. Znajdzcie mi ją ale bez poliestru
źródło: 1000040655
Pobierz

Byłem namawiany do podjecia pracy przez jeden z tamtejszych ośrodków onkologicznych. Proponowali prawie 4 razy więcej niz w PL ale czytając to co tam sie dzieje nie pojechałbym tam nawet na wakacje.
#uk #anglia
@DoktorMorela: mieszkam w miescie ktore ma 200k mieszkancow. Zyje mi sie bardzo dobrze. Jak masz jakies konkretne pytania, to sprobuje na nie odpowiedziec.
To chyba łatwo się domyśleć, że to jest posh miasto.
Mając dobre wynagrodzenie w Oxfordzie będzie ci się żyło przyjemnie i na wysokim poziomie.
@DoktorMorela: Jak tak ktos zaczyna to chyba po prostu najlepiej dla kazdego zainteresowanego jest sklamac i powiedziec ze tak, tak, jest strasznie zle tutaj, nie przyjezdzaj!
Ani Ty sie nie bedziesz dobrze tu czul jak masz takie nastawienie i wyobrazenie juz jeszcze przed przyjazdem, ani tutejsi ludzie nie potrzebuja kogos z takim swiatopogladem i takimi umiejetnosciami krytycznego myslenia.
Dokładnie. Oczywiście że problemy istnieją i to od dawna, ale od jakiegoś czasu ktoś robi sobie wyświetlenia na promowaniu upadku uk.
@DrGreen_2: A
@DoktorMorela: spoko.