@Majkel2008: @mmmmmmmmmmmmmm: jak nastolatek myśli o organizacji imprezy to przede wszystkim chce poloneza, zaprosić nauczycieli i kompletnie wszystkich ludzi urodzonych w danym roku bo to jest jego klimat i grono ( ͡°͜ʖ͡°)
przede wszystkim chce poloneza, zaprosić nauczycieli i kompletnie wszystkich ludzi urodzonych w danym roku
@TomSz: no jak się nie jest piwniczakiem to ma sie wielu znajomych w całym roczniku a nie tylko jednego typa z ławki, z którym sie przesiedziało 3 lata. Poza tym przeciez tak czy inaczej wybierasz sobie stolik przy ktorym siedziesz wiec jak chcesz to mozesz sie bawic w gronie tylko kilku osób. Do poloneza tez nikt
@ZdeformowanyKreciRyj: mogę też iść na koncert Dody, zapłacić też za bilety nauczycieli, wybrać gdzie chce stać, a jak nie lubię Dody to założyć słuchawki wyciszające. Bardzo przekonujące argumenty ( ͡°͜ʖ͡°)
@TomSz: możesz, nikt Ci nie broni i nikt nie twierdzi, że chodzenie na takie koncerty to głupota. W przeciwieństwie do opa, który twierdzi, ze pójście na imprezę w gronie dobrych znajomych (co zdecydowana większość młodych osób lubi) jest głupie xd
@bArrek: jak moja była to zapytałem wychowawczyni czy na studniówce można pić a-----l, a ona odpowiedziała, że nie, to nie poszedłem, nie zapisałem się. Ale za to kilka lat później dziewczyna mnie zaprosiła to byłem i nuda, z randomami nie ma co chlać, ale ładnie dziewczyna wyglądała
@bArrek: Zaletą studniówki jest to, że jest organizowana odgórnie. U mnie w szkole był pomysł żeby pójść gdzieś klasowo we własnym zakresie, bo nauczyciele zaproponowali mega drogi, i sztywny lokal. Ostatecznie oczywiście nic z tego nie wyszło, bo temu nie pasowała data, innemu lokal, jeszcze innemu, że to lokal który zaproponowała osoba której nie lubi, a jeszcze innemu, że z byłą się nie będzie się bawił xD Ja tam specjalnie
@TomSz: no jak się nie jest piwniczakiem to ma sie wielu znajomych w całym roczniku a nie tylko jednego typa z ławki, z którym sie przesiedziało 3 lata. Poza tym przeciez tak czy inaczej wybierasz sobie stolik przy ktorym siedziesz wiec jak chcesz to mozesz sie bawic w gronie tylko kilku osób. Do poloneza tez nikt
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale za to kilka lat później dziewczyna mnie zaprosiła to byłem i nuda, z randomami nie ma co chlać, ale ładnie dziewczyna wyglądała