Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +206
źródło: 1000015696
Pobierz
Turpizm 0
Jakiś perfumy na początku nie doceniliście, nie spodobały Wam się i musieliście przewachac xxx zapachów żeby przejrzeć na oczy i wrócić z pokorą?
#perfumy
#perfumy

niestety prawdopodobnie znajde sie w sytuacji, w ktorej powinienem spozyc a-----l. czy wytraci mnie to z ketozy? raczej ugruntowana, ponad miesiac na maks 20-30g wegli/doba, z samego nabiału czy niewielkiej ilosci warzyw - no ale badan nie robilem. jesli etanol wytrąca z ketozy, to czy istnieje moze jakas w miare "bezpieczna" ilosc? jesli tak to jaka?
przy zalozeniu, ze przekroczylbym bezpieczna ilosc, to znowuz bym czekal ~2tygodnie na wejscie w ketoze, czy nastapilo by to szybciej?
Bycie w kotezie jest dla ciebie celem samym w sobie?
Ja kiedyś 0.5 czystej wódki wypiłem, popijałem wodą gazowaną z cytryną i byłem dalej w ketozie.
Na Twoim miejscu bardziej bym się obawiał typowego po pijaku myślenia "a ch** tam, zjem se pizze/chipsy/kebaba, napije sie piwa" itd :)
Co by nie mówić- zabić to Cię nie zabije, ketopolicja Cię nie zgarnie, najwyżej jak "zgrzeszysz" to
Swoją drogą wino wytrawne też kocur
Co prawda byłem wtedy dużo młodszy, na keto może z miesiąc, ale po dwóch drinkach z w----y czyli może 100ml(chłop 80+kg wagi) rano nie wiedziałem co się dzieje, nie wiedziałem czy najpierw się zerzygac czy zemdlec. Pomogło o----------e tabliczki