@ponton: I co z tego że mieszkańcy płacą podatki, to jest jakiś wyczyn? Każdy płaci podatki u siebie, dzięki temu taki krakus może pojechać w dowolne miejsce w Polsce i posadzić za darmo dupę na ławce w jakimś parku miejskim. I może tam zajechać dowolnym samochodem niezależnie od wieku, koloru czy marki
@ponton: ale nie decydują kto może na niej siedzieć, a może siedzieć tak samo i żul, zwykły obywatel, papież, przyjezdny i radny miasta. Tutaj masz selekcję, i to taką kulawą bo w oparciu o błędną bazę norm z cepiku oraz beż uwzględnienia montazu instalacji lpg. Strefa czystego transportu mi się od razu kojarzy ze strefą wolną od lgbt w krasniku, ale tamto to była tylko prowokacja
#krakow #sct
@ponton: wypowiedzieli sie w wyborach
@gaz_wieprzowy: Były jakieś wybory o SCT?
@Nighthuntero: oczywiście, tylko wsioki z miejscowosci obok nie mogły głosować xD
wybory na prezydenta Krakowa
I może tam zajechać dowolnym samochodem niezależnie od wieku, koloru czy marki
Strefa czystego transportu mi się od razu kojarzy ze strefą wolną od lgbt w krasniku, ale tamto to była tylko prowokacja
@Strigiformesman: Oczywiście, że decydują poprzez np. regulamin parku. I mogą zrobić wstęp płatny dla osób spoza Olsztyna.
A mi z zakazem wjazdu pojazdów powyżej 3.5t do śródmieścia.
@ponton: znajdź mi obiekt z takimi zasadami