Wpis z mikrobloga

XDDDD Jedyna ustawka w jakiej Nawrocki uczestniczył jako prezes IPN, to była w Końskich podczas debaty Trzaskowskigo i TVP.

Rozumiem że KO tak zależało na cenzurze żeby takie kłamstwa, jak to, mogły w mig zlatywać z internetu? Samo gęste dzisiaj.

#polityka #bekazlewactwa
michalxd21 - XDDDD Jedyna ustawka w jakiej Nawrocki uczestniczył jako prezes IPN, to ...

źródło: image

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@memiusz: Snusiarz prezesem IPN został 12 lat po tym jak brał udział w ustawkach.
Nie wiem po co oni tak kłamią na tym swoim profilu. Nie po to głosowałem na nich, żeby robili ze mnie idiotę jak republika z pisowców.
Serio mają nas za takich samych debili?
  • Odpowiedz
@palodisko: Oni też nie chodzili. Rzucili obrzydliwego fejka, podczas gdy wystarczyło go zacytować, gdy sam mówił o swoich ustawkach i to wystarczająco go obciąża, nie trzeba kłamać.
  • Odpowiedz
  • 1
@Xandress: daleko mi do platformersa, nawet nigdy nie głosowałem na po/ko, ale czy nie wystarczy stabilny rząd który nie kradnie, nie wprowadza dziwnych ustaw pisanych na kolanie itp. do solidnego wyhamowania inflacji? Wiadomo, wydarzenia na świecie, wojny itp swoją drogą
  • Odpowiedz
@Placi: nie, są określone mechanizmy przeciwdziałania inflacji i stabilny (co to w ogóle znaczy stabilny? Jakie jest kryterium tego określenia?) rzad to nie jest jeden z nich
  • Odpowiedz
  • 1
@Xandress: parę wpisów niżej krótkie przypomnienie jak było
Nie wiem, nie znam się, ale podejrzewam że brak takich akcji jak na screenie pozytywnie wpływa na postrzeganie naszego kraju za granicą, inwestorzy chętniej pompują pieniądze, gospodarka się umacnia, co pośrednio wpływa na inflację. Zaznaczę jeszcze raz, że to tylko moje przemyślenia
Placi - @Xandress: parę wpisów niżej krótkie przypomnienie jak było
Nie wiem, nie zna...

źródło: 1000007745

Pobierz
  • Odpowiedz
@Placi: dla jasności, KO jest lepsze niż PiS, niemniej z tego screena jedynie manipulacja cenami moim zdaniem mogła mieć realny wpływ - pewnie niewielki ale jednak, cała reszta jak dyplomy dla swoich ziomali czy fundusz sprawiedliwości, który defraudowal pieniądze raczej nie. Inflacja spadła bo podniesiono stopy procentowe + trend spadkowy mozna bylo zauważyć w całej Europie, nie doszukiwalbym sie tutaj sukcesu nowego rządu bo go nie bylo
  • Odpowiedz