Aktywne Wpisy
aspk +130
Chciałem zakupić telefon na allegro a konkretnie iPhone 17e cena atrakcyjna ( ͡° ͜ʖ ͡°)aczkolwiek uprzedzony zawsze pytam się sprzedającego o numer imei i czy urządzenie nie zostało aby czasem zakupione u operatora gdyż często zdarza się, że blokują takie telefony po czasie za brak spłacania rat itp. Miły sprzedawca, odpowiada, że imei poda po zakupie xd kupiłem bo to allegro l(bezpiecznie/zwrócę itp) i pytam się ponownie o

FisioX +88

Parę miesięcy temu pisałem że dostałem robotę w biurze w dziale ecomm jako jedyna osoba i wiecie co ludzie są spoko, wypłata dobra mniej stresu niż jak pracowałem na magazynach ale dzisiaj to poważnie zacząłem się zastanawiać nad wszystkim. Otóż start sklepu został przesunięty na lipiec tego roku czyli jak przez około 10 msc wprowadzałem produkty i opisy i kody ean tak przez kolejne 6 msc będę nadal to robił X D. Zacząłem się zastanawiać nad tym wszystkim bo tak, mój plan wyglądał następująco
1 pracuje tutaj przez 3 lata i zmieniam robote na ecomm w innej branży (myślę nad branżą automotive)
2 idę na mgr w czasie tych 3 lat
3 uczę się SQL/Excela/ narzędzi do analiz itp
I z tych 3 podpunktów został mi tylko jeden czyli pójście na mgr. Bo dzisiaj tak przeanalizowałem to jak sklep ruszy to będę miał prawie 1,5 roczne puste doświadczenie + łatanie bugów itp jak sklep wystartuje to kolejne jakieś kilka msc to już będzie około 2 lata pustego doświadczenia i zostanie mi rok żeby to potrenować wszystkiego czego się nauczyłem na studiach + prywatnie w praktyce. Wątpię żeby to wypaliło i najbardziej się boję tego że miała to być trampolina moja do lepszej roboty a wyjdzie zaraz tak że będę zaczynał w nowej firmie kompletnie od zera i za tę samą stawkę X D
#ecommerce #praca #pracbaza #biuro #biurowyjanuszex
siedź sobie w tej robocie skoro wypłata jest dobra, a ćwicz/ucz się nowego w międzyczasie (a najlepiej na koszt pracodawcy)