Aktywne Wpisy

annlupin +20
czy to jusz nocna jest
ΕΊrΓ³dΕo: annlupin0098890
Pobierz
annlupin +9
ej cotam se sΕuchasz
ΕΊrΓ³dΕo: annlupin2777652
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
ΕΊrΓ³dΕo: annlupin0098890
Pobierz
ΕΊrΓ³dΕo: annlupin2777652
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
OsiΔ gniΔcia
Ranking
I po prostu powstaΕy zgrzyty.A ja siedziaΕem tak od dwΓ³ch lat i zastanawiaΕem siΔ, czy po prostu jestem w dobrym miejscu.SzukaΕem siebie, szukaΕem rozwiΔ zaΕ, prowadziΕem ludzi.Prawda jest taka, ΕΌe jeΕΌeli doΕΔ czaΕeΕ do Game Changers, to byΕeΕ wprowadzony bezpoΕrednio przez lidera.MiaΕeΕ oczywiΕcie produkt, na ktΓ³rym bazowaΕeΕ, miaΕeΕ edukacjΔ.Natomiast ja prowadziΕem ludzi z systemem. KaΕΌda osoba, ktΓ³ra ze mnΔ byΕa jest po dziΕ dzieΕ praktycznie, czyli te osobydalej ze sobΔ w kontakcie, setki juΕΌ rzuciΕy pracΔ na etacie,zaczΔΕy z tego zarabiaΔ, gΕΓ³wnie wΕaΕnie z gieΕdy. Mam osoby, ktΓ³re zarobiΕy teΕΌ pierwszy milion w swoim pierwszym wΕaΕnie biznesie cyfrowym i te osoby dzisiaj majΔ ΕΌycie po prostu marzeΕ.Ale sΔ teΕΌ osoby, ktΓ³re myΕlaΕy, ΕΌe naoglΔ dajΔ siΔ ludzi w internecie, ΕΌe pieniΔ dze spadajΔ z nieba i ΕΌe nic nie trzeba robiΔ, ΕΌeby zarobiΔ.A prawda jest taka, ΕΌe ja przez cztery lata zasiedziaΕem siΔ w domu, codziennie pracowaΕem.Czasami nie spaΕem po nocach, jeΕΊdziΕem po eventach,jeΕΊdziΕem na wakacje, byΕem w 40 ponad krajach, gdzie codziennie pracowaΕem.KaΕΌdego k---a dnia robiΕem 10 godzin dziennie poΕΔ czeΕ z ludΕΊmi.Czasami poΕwiΔcaΕem wiΔcej czasu ludziom niΕΌ samemu sobie.Dlatego teraz po prostu podjΔ Εem decyzjΔ cztery miesiΔ ce temu, ΕΌe zabieram swΓ³j zespΓ³Ε, zabieram najlepszych ludzii po prostu przenoszΔ siΔ w inne miejsce, gdzie jest o wiele lepszy produkt, firma, ktΓ³ra jest na rynku, nie dostaΕa nigdy ΕΌadnej kary finansowej.To jest jedyna firma na Εwiecie na ten moment w branΕΌy MLM, jeΕΌeli chodzi o trading, network marketing, ktΓ³ra nie dostaΕa ΕΌadnej kary,ktΓ³ra w tym momencie jest w peΕni legitna. WΕaΕnie dlatego teΕΌ przeprowadziΕem siΔ do Dubaju, ΕΌeby tutaj byΔ jak najbliΕΌej tej firmy.I teΕΌ bΔdΔ pokazywaΕ wΕaΕnie na swoich social mediach, w jaki sposΓ³b wyglΔ da, jak dziaΕamy tutaj, jak wyglΔ da siedziba biura BE,ktΓ³ra jest w centrum Mariny i kaΕΌdy z was moΕΌe przyjechaΔ osobiΕcie poznaΔ CEO, zobaczyΔ jak ta firma wyglΔ da, jak prosperuje, sΔ czterysegmenty, dziaΕ IT, dziaΕ marketingowy, yyy tam moΕΌna po prostu naprawdΔ zobaczyΔ jak to wszystko wyglΔ da,ale przede wszystkim produktem jest SageMaster.I to jest produkt, ktΓ³ry przede wszystkim pozwala ludziom zautomatyzowaΔ swoje pozycje.Nie jest to w peΕni automat, o czym gdzieΕ tam ludzie, ktΓ³rzy g---o siΔ znajΔ mΓ³wiΔ , tylko w tym momencie ty masz realny wpΕyw na kaΕΌdΔ decyzjΔ podjΔtΔ .Natomiast przez piΔΔ lat patrzyΕem po prostu statystyki rΓ³ΕΌnych traderΓ³w.MoΕΌna przeΕledziΔ kaΕΌdy ich ruch i na podstawie tego moΕΌna podΕΔ czyΔ siΔ pod ich strategiΔ.Ty decydujesz jaki dajesz risk management, czy przesuwasz break eveny i wiele, wiele innych rzeczy.I w tym momencie wΕaΕnie to mnie przekonaΕo do tego, ΕΌeby zmieniΔ po prostu pojazd i zaczΔ Δ budowaΔ zupeΕnie inaczej biznes.Nie jestem juΕΌ teraz takim czΕowiekiem jak wtedy, ΕΌe tylko wiecie, pokazywaΕem lifestyle, nie pokazywaΕem wiele rzeczy, bo nie chciaΕem tego po prostu pokazywaΔ, bo wiem jak ludzie w Polsce,ktΓ³rzy widzΔ , ΕΌe ktoΕ ciΔΕΌko pracuje, jest zdeterminowany, ale ΕΌe ma otwartΔ gΔbΔ, ΕΌe gΕoΕno gada, ΕΌe nie boi siΔ pobiΔ siΔ to co czuje, to bΔdzie po prostu gdzieΕ tam na jΔzykach wielu ludzi.Nie to osobiΕcie nie rusza, poniewaΕΌ jako maΕe dziecko byΕem bardzo mocno hejtowany, bo byΕem z rodziny, gdzie niekoniecznie siΔ przelewaΕo,ale wΕaΕnie dziΔki temu to uksztaΕtowaΕo mΓ³j charakter i dzisiaj uwaΕΌam, ΕΌe jestem niezΕomnym czΕowiekiem.Dlatego staΕem siΔ liderem, dlatego odnalazΕem siebie, odnalazΕem po prostu model, ktΓ³ry pozwala mi budowaΔ ludzi, ktΓ³ry pozwoliΕ mi zmieniΔ swoje ΕΌycie i po prostu pomΓ³c innym.Dlatego teΕΌ bΔdΔ po prostu pokazywaΕ wiΔcej swojego ΕΌycia w Dubaju, bΔdΔ pokazywaΕ siedzibΔ BE, bΔdΔ pokazywaΕ w jaki sposΓ³b wΕaΕnie budujemy ten biznes, na jakich narzΔdziach bazujemy, jakie wyniki generujΔ moi podopieczni,poniewaΕΌ chcΔ to po prostu robiΔ, chcΔ to pokazywaΔ, chcΔ inspirowaΔ ludzi i MLM naprawdΔ nie jest zΕy, tylko po prostumusicie szukaΔ odpowiedniego pojazdu.Game Changers to i caΕa w ogΓ³le ta otoczka, to byΕo jedno z najlepszych miejsc, jakie ja widziaΕem wΕaΕnie w latach 2021-2024do rozwoju, do dziaΕania, tak? Do budowania swojej pewnoΕci siebie, do edukacji finansowej i tak dalej.Natomiast po prostu po pewnych latach juΕΌ trzeba byΕo szukaΔ innej ΕcieΕΌki, trzeba byΕo iΕΔ dalej.Czasami jest tak, ΕΌe po prostu no trzeba przez pewne etapy ΕΌycia przejΕΔ, trzeba siΔ w---------Δ, ΕΌeby skumaΔ, ΕΌe pewne miejsca nie sΔ dla ciebie,ale nie mam zamiaru nikogo obraΕΌaΔ, ΕΌyczΔ kaΕΌdemu zawsze jak najlepiej.To byΕa dla mnie zajebista lekcja ΕΌycia, poznaΕem fajnych ludzi, na ludziach teΕΌ siΔ zawiodΕem.Ale prawda jest taka, ΕΌe kaΕΌdy mΓ³gΕ w Gamechanger z Polska osiΔ gnΔ Δ sukces, mΓ³gΕ zarobiΔ kupΔ pieniΔdzy i mΓ³gΕ juΕΌ dzisiaj naprawdΔ wieΕΔ fajne ΕΌycie, tak jak na przykΕad ja,ale wielu ludzi po prostu zawsze woli zrzucaΔ winΔ na kogokolwiek, obraΕΌaΔ innych, a nie podjΔ Δ odpowiedzialnoΕci za samego siebie.WiΔc czasami warto wziΔ Δ odpowiedzialnoΕΔ na swojΔ klatΔ, bo jeΕΌeli masa ludzi zarabia w dropshipingu, w MLM-ach, w sprzedaΕΌy produktΓ³w cyfrowych, na markach osobistych i z roku na rok widzicie coraz wiΔcej tego typu ludzi,to znaczy, ΕΌe siΔ da. Jedyne co musisz zrobiΔ, to po prostu daΔ sobie czas i ciΔΕΌko z---------Δ.Bo nigdy nie widziaΕem osoby, ktΓ³ra nic nie robi, zarabia kasΔ i wiedzie ΕΌycie marzeΕ.Wszystko ma swojΔ cenΔ. WiΔc pozdrawiam serdecznie i proszΔ nie siaΔ gΕupich plotek, bo tak jak mΓ³wiΔ,ja juΕΌ nie jestem tym samym goΕciem, ktΓ³rym byΕem cztery, piΔΔ lat temu. Jestem coraz bardziej dojrzalszy, coraz bardziej doΕwiadczonyi juΕΌ jestem nieco inny niΕΌ wtedy, kiedy zaczynaΕem, bo chcΔ pokazywaΔ wΕaΕnie siebie caΕy czas takiego samego, bo w sumiejedyne co siΔ zmieniΕo, to po prostu pojazd, zmieniΕo siΔ miejsce mojego ΕΌycia.Nie bΔdΔ juΕΌ kimΕ siΔ lam, bo nie wiadomo czego, ale bΔdΔ ja, Cezary, ten, ktΓ³ry wΕaΕnie byΕ prostym chΕopakiem z bloku, ktΓ³ry nigdy siΔ nie poddaΕ i dzisiaj pokazuje, ΕΌe moΕΌna ΕΌyΔ na duΕΌo lepszym poziomie.Pozdrawiam serdecznie."
ΕΊrΓ³dΕo: image
PobierzMam nadziejΔ, ΕΌe UOKiK dociΕnie go porzΔ dnie i niebawem juΕΌ bΔdzie karany imiennie:
https://uokik.gov.pl/ostrzezenie-prezesa-uokik-igenius-llc-z-siedziba-w-kaysville-usa
I oczywiΕcie wyΕle do prokuratury odpowiednie powiadomienie.
ΕΊrΓ³dΕo: obraz
Pobierz