Wpis z mikrobloga

#frajerzyzmlm Cezary 🦷,,OdszedΕ‚em z Gamechangers Polska.I tak, miaΕ‚o to miejsce juΕΌ cztery miesiΔ…ce temu, takΕΌe duΕΌej informacji nieaktualnych. Dlaczego o tym nie mΓ³wiΕ‚em?PoniewaΕΌ byΕ‚o to caΕ‚kiem fajne miejsce, gdzie cztery ostatnie lata spΔ™dziΕ‚em.ZaczynaΕ‚em jako osoba, ktΓ³ra w ogΓ³le w siebie nie wierzyΕ‚a, ktΓ³ra nie miaΕ‚a ΕΌadnych marzeΕ„, nie miaΕ‚a ΕΌadnych celi od ΕΌycia.I wtedy akurat byΕ‚ COVID, wiΔ™c to byΕ‚a taka decyzja, ktΓ³ra zapadΕ‚a podczas mojego najgorszego stanu mojego ΕΌycia,kiedy zostaΕ‚em sam jak palec i szukaΕ‚em Ε›cieΕΌki po prostu dla siebie.I nie ukrywam, ΕΌe to byΕ‚a najlepsza decyzja, jakΔ… podjΔ…Ε‚em, poniewaΕΌ to mi zmieniΕ‚o caΕ‚kowicie myΕ›lenie, wiΔ™c teΕΌ nie mam zamiaru tutajkolwiek hejtowaΔ‡ czy mΓ³wiΔ‡ coΕ› zΕ‚ego,poniewaΕΌ ΕΌe tak powiem, duΕΌo czynnikΓ³w wpΕ‚ynΔ™Ε‚o na to. GΕ‚Γ³wnie byΕ‚a to firma, ktΓ³ra po prostu nie dowiozΕ‚a, a nie same community, ktΓ³re budowaliΕ›my,poniewaΕΌ teΕΌ byΕ‚em takim samym klientem jak kaΕΌdy, kto zaczynaΕ‚ w tym biznesie online.ByΕ‚em takΔ… samΔ… osobΔ…, ktΓ³ra teΕΌ zapΕ‚aciΕ‚a za pakiety ELITE, ale ja wykorzystaΕ‚em to dla siebie, ja zrobiΕ‚em swΓ³j pierwszy milion na gieΕ‚dzie,zrobiΕ‚em swΓ³j pierwszy milion w marketingu, zbudowaΕ‚em zespΓ³Ε‚ liczΔ…cy ponad 1000 osΓ³b.I niczego totalnie nie ΕΌaΕ‚ujΔ™, poniewaΕΌ to byΕ‚y jedne z najlepszych lat mojego ΕΌycia, ale nastaΕ‚ pewien moment,kiedy po prostu pewne rzeczy juΕΌ siΔ™ nie spinaΕ‚y.Nie spinaΕ‚y siΔ™ osoby, z ktΓ³rymi dziaΕ‚aΕ‚em, jeΕΌeli chodzi tam po prostu o gΓ³rΔ™. Nie miaΕ‚em wpΕ‚ywu na wiele rzeczy,ktΓ³re chciaΕ‚em zawsze wdraΕΌaΔ‡, po prostu byΕ‚em tam takim samym klientem i takim, powiedzmy, zwykΕ‚ym, prostym czΕ‚owiekiem jak kaΕΌdy, kto tam zaczynaΕ‚,wiΔ™c nie miaΕ‚em wpΕ‚ywu totalnie na rΓ³ΕΌne rzeczy, na produkty, na usΕ‚ugi, na zmianΔ™ edukacji.Wiadomo, ΕΌe zaczΔ…Ε‚ siΔ™ rynek rozwijaΔ‡, bo cztery lata temu to byΕ‚a jedna z najlepszych firm, ktΓ³ra dostarczaΕ‚a edukacjΔ™, dostarczaΕ‚a grupy sygnaΕ‚owe i narzΔ™dzia do tradingu, do edukacji finansowej,ale prawda jest taka, ΕΌe po prostu po paru latach to wszystko stanΔ™Ε‚o w miejscu.PΕ‚ynnoΕ›Δ‡ zaczΔ™Ε‚a uciekaΔ‡, firma siΔ™ przestaΕ‚a rozwijaΔ‡,przestaΕ‚a dowoziΔ‡ produkty, jakoΕ›ciowe narzΔ™dzia, coraz wiΔ™cej liderΓ³w zaczΔ™Ε‚o uciekaΔ‡ do innych firm.
I po prostu powstały zgrzyty.A ja siedziałem tak od dwóch lat i zastanawiałem się, czy po prostu jestem w dobrym miejscu.Szukałem siebie, szukałem rozwiązań, prowadziłem ludzi.Prawda jest taka, że jeżeli dołączałeś do Game Changers, to byłeś wprowadzony bezpośrednio przez lidera.Miałeś oczywiście produkt, na którym bazowałeś, miałeś edukację.Natomiast ja prowadziłem ludzi z systemem. Każda osoba, która ze mną była jest po dziś dzień praktycznie, czyli te osobydalej ze sobą w kontakcie, setki już rzuciły pracę na etacie,zaczęły z tego zarabiać, głównie właśnie z giełdy. Mam osoby, które zarobiły też pierwszy milion w swoim pierwszym właśnie biznesie cyfrowym i te osoby dzisiaj mają życie po prostu marzeń.Ale są też osoby, które myślały, że naoglądają się ludzi w internecie, że pieniądze spadają z nieba i że nic nie trzeba robić, żeby zarobić.A prawda jest taka, że ja przez cztery lata zasiedziałem się w domu, codziennie pracowałem.Czasami nie spałem po nocach, jeździłem po eventach,jeździłem na wakacje, byłem w 40 ponad krajach, gdzie codziennie pracowałem.Każdego k---a dnia robiłem 10 godzin dziennie połączeń z ludźmi.Czasami poświęcałem więcej czasu ludziom niż samemu sobie.Dlatego teraz po prostu podjąłem decyzję cztery miesiące temu, że zabieram swój zespół, zabieram najlepszych ludzii po prostu przenoszę się w inne miejsce, gdzie jest o wiele lepszy produkt, firma, która jest na rynku, nie dostała nigdy żadnej kary finansowej.To jest jedyna firma na świecie na ten moment w branży MLM, jeżeli chodzi o trading, network marketing, która nie dostała żadnej kary,która w tym momencie jest w pełni legitna. Właśnie dlatego też przeprowadziłem się do Dubaju, żeby tutaj być jak najbliżej tej firmy.I też będę pokazywał właśnie na swoich social mediach, w jaki sposób wygląda, jak działamy tutaj, jak wygląda siedziba biura BE,która jest w centrum Mariny i każdy z was może przyjechać osobiście poznać CEO, zobaczyć jak ta firma wygląda, jak prosperuje, są czterysegmenty, dział IT, dział marketingowy, yyy tam można po prostu naprawdę zobaczyć jak to wszystko wygląda,ale przede wszystkim produktem jest SageMaster.I to jest produkt, który przede wszystkim pozwala ludziom zautomatyzować swoje pozycje.Nie jest to w pełni automat, o czym gdzieś tam ludzie, którzy g---o się znają mówią, tylko w tym momencie ty masz realny wpływ na każdą decyzję podjętą.Natomiast przez pięć lat patrzyłem po prostu statystyki różnych traderów.Można prześledzić każdy ich ruch i na podstawie tego można podłączyć się pod ich strategię.Ty decydujesz jaki dajesz risk management, czy przesuwasz break eveny i wiele, wiele innych rzeczy.I w tym momencie właśnie to mnie przekonało do tego, żeby zmienić po prostu pojazd i zacząć budować zupełnie inaczej biznes.Nie jestem już teraz takim człowiekiem jak wtedy, że tylko wiecie, pokazywałem lifestyle, nie pokazywałem wiele rzeczy, bo nie chciałem tego po prostu pokazywać, bo wiem jak ludzie w Polsce,którzy widzą, że ktoś ciężko pracuje, jest zdeterminowany, ale że ma otwartą gębę, że głośno gada, że nie boi się pobić się to co czuje, to będzie po prostu gdzieś tam na językach wielu ludzi.Nie to osobiście nie rusza, ponieważ jako małe dziecko byłem bardzo mocno hejtowany, bo byłem z rodziny, gdzie niekoniecznie się przelewało,ale właśnie dzięki temu to ukształtowało mój charakter i dzisiaj uważam, że jestem niezłomnym człowiekiem.Dlatego stałem się liderem, dlatego odnalazłem siebie, odnalazłem po prostu model, który pozwala mi budować ludzi, który pozwolił mi zmienić swoje życie i po prostu pomóc innym.Dlatego też będę po prostu pokazywał więcej swojego życia w Dubaju, będę pokazywał siedzibę BE, będę pokazywał w jaki sposób właśnie budujemy ten biznes, na jakich narzędziach bazujemy, jakie wyniki generują moi podopieczni,ponieważ chcę to po prostu robić, chcę to pokazywać, chcę inspirować ludzi i MLM naprawdę nie jest zły, tylko po prostumusicie szukać odpowiedniego pojazdu.Game Changers to i cała w ogóle ta otoczka, to było jedno z najlepszych miejsc, jakie ja widziałem właśnie w latach 2021-2024do rozwoju, do działania, tak? Do budowania swojej pewności siebie, do edukacji finansowej i tak dalej.Natomiast po prostu po pewnych latach już trzeba było szukać innej ścieżki, trzeba było iść dalej.Czasami jest tak, że po prostu no trzeba przez pewne etapy życia przejść, trzeba się w---------ć, żeby skumać, że pewne miejsca nie są dla ciebie,ale nie mam zamiaru nikogo obrażać, życzę każdemu zawsze jak najlepiej.To była dla mnie zajebista lekcja życia, poznałem fajnych ludzi, na ludziach też się zawiodłem.Ale prawda jest taka, że każdy mógł w Gamechanger z Polska osiągnąć sukces, mógł zarobić kupę pieniędzy i mógł już dzisiaj naprawdę wieść fajne życie, tak jak na przykład ja,ale wielu ludzi po prostu zawsze woli zrzucać winę na kogokolwiek, obrażać innych, a nie podjąć odpowiedzialności za samego siebie.Więc czasami warto wziąć odpowiedzialność na swoją klatę, bo jeżeli masa ludzi zarabia w dropshipingu, w MLM-ach, w sprzedaży produktów cyfrowych, na markach osobistych i z roku na rok widzicie coraz więcej tego typu ludzi,to znaczy, że się da. Jedyne co musisz zrobić, to po prostu dać sobie czas i ciężko z---------ć.Bo nigdy nie widziałem osoby, która nic nie robi, zarabia kasę i wiedzie życie marzeń.Wszystko ma swoją cenę. Więc pozdrawiam serdecznie i proszę nie siać głupich plotek, bo tak jak mówię,ja już nie jestem tym samym gościem, którym byłem cztery, pięć lat temu. Jestem coraz bardziej dojrzalszy, coraz bardziej doświadczonyi już jestem nieco inny niż wtedy, kiedy zaczynałem, bo chcę pokazywać właśnie siebie cały czas takiego samego, bo w sumiejedyne co się zmieniło, to po prostu pojazd, zmieniło się miejsce mojego życia.Nie będę już kimś się lam, bo nie wiadomo czego, ale będę ja, Cezary, ten, który właśnie był prostym chłopakiem z bloku, który nigdy się nie poddał i dzisiaj pokazuje, że można żyć na dużo lepszym poziomie.Pozdrawiam serdecznie."
takowy_takowy - #frajerzyzmlm Cezary 🦷,,OdszedΕ‚em z Gamechangers Polska.I tak, miaΕ‚o...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@takowy_takowy: standard jak w każdej piramidzie. Dobija do struktury 1k osób podopiecznych, z których ma w pierwszej linii po te 100zł miesięcznie (z ich 450zł, które płacą za ,, sygnały giełdowe;), ale rotacja jest tak duża, żeby utrzymać ludzi w scamie, że o to ciężko i łatwo spaść z zarobkami. Plus te tysiące ludzi też zaprasza kolejnych pod siebie, w strukturę których podbiera Ci z ogólnej puli i już nie
  • Odpowiedz
@takowy_takowy: Aha, czyli opuścił starą piramidę, bo "firma stała w miejscu" i "przestała dowozić jakościowe narzędzia". Trójząb jest tak wspaniałomyślny, że chciał oczywiście zapewnić swojej strukturze najlepsze "narzędzia do tradingu". Ale to jest parszywa gnida xD
  • Odpowiedz
@virgola: nie ma szans, ΕΌeby dostaΕ‚ odsiadkΔ™ czy nawet zawiasy. A wysoka kara finansowa teΕΌ jest wΔ…tpliwa, bronilby sie tym, ze mial niskie dochody i w rzeczywistosci dostalby maks kilka czy kilkanaΕ›cie tysiecy kary.
  • Odpowiedz