Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MirasPdk: no niestety kolego- jak żona wychodzi z auta w szczerym polu w mrozie ubrana tak, że się szybko wychłodzi to jednak trochę zaniedbanie męża- zaniechanie działania.
Może was to ludzie dziwić ale ...
pozostawienie nieadekwatnie ubranej osoby w nocy przy -10°C tworzy realne, bezpośrednie zagrożenie życia, co spełnia znamiona przestępstwa z art 160 KK. Nie wiem czy nie można by podciągnąć też nie udzielenie pomocy z art
  • Odpowiedz
@lysa_pala: No przecież już mu chcą przyklepać Art. 160 KK - Narażenie człowieka na niebezpieczeństwo. I dobrze, bo kto normalny by tak zrobił swojej żonie, czy nawet koleżance? Wyszła na mróz bez kurtki, a ten pojechał i nawet zaginięcia nie zgłosił. O ile to w ogóle prawda, a nie jakaś grubsza sprawa
  • Odpowiedz
@dzaro-dzaroslawski: niedobrze. Merytoryczny komentarz, rzeczowa analiza oparta na faktach i przepisach a nie chłopskim rozumie i nienawiści do konkretnej grupy społecznej/płci.

Mircy zazwyczaj są tacy dociekliwi. A tutaj tak dziwna sprawa i co najmniej bardzo dziwne zachowanie męża im w ogóle nie śmierdzą. Ja się nie zdziwię, jak kwalifikacja czynu ulegnie zmianie.
  • Odpowiedz
Więc można domniemać, że przyczynił się do jej działania w postaci emocjonalnej reakcji

w dodatku nieadekwatnie ubraną do przebywania na dworze w takiej temperaturze

@dzaro-dzaroslawski: w jakim wieku należy zacząć wreszcie traktować kobiety jak ludzi dorosłych? Bo serio jestem ciekaw
  • Odpowiedz
  • 17
@MirasPdk: typ nawet nie zglosil jej zaginiecia jak nie wrocila na noc do domu kiedy na zewnatrz jest -15... przypadkowi ludzie maja wiecej empatii dla żula spotkanego na ulicy niż on do wlasnej żony
  • Odpowiedz
@MirasPdk: boże co za cep.... kiedyś było cos takiego jak syndrom wertera... a to k---a nie wiem syndrom n----------a mozgowego czy ki c--j.... bo jeszcze rozumiem cuckolda gdyby to jego zonka byla... a to kurde wieksza gestosc czy ki c--j... na co on liczy dostanie wirtualne lajki albo jakas ksiezniczka wysle zdjecie mu cipki... kurde jakbym sie nudzil w pracyu i nie mial co robic to idealna rzecz na trollowanie
  • Odpowiedz
  • 0
@MirasPdk: właśnie to czytałem na Facebooku. Takie to usluzne, głupie, simple k---y z tych mężczyzn. Oni to lubią. Babka umarła bo nie zatrzymała żadnego pojazdu ani nie zapukała so żadnych drzwi, lol!
  • Odpowiedz
@MirasPdk: Byłem w związku z kobietą co zachowywała tak, że miała takie zmiany nastrojów, że potrafiła robić dramaty z wydarzeń błahych sprzed kilku tygodni, albo miesięcy, płakać przy tym i wrzeszcząc na mnie, że nie chce z nią rozmawiać, nikt jej nie rozumie oraz że chce zniknąć itd. i miałem kilka razy taką sytuację, że robiła awantury z jakiś wymaginowanych rzeczy i mówiła, abym się zatrzymał bo wysiada z samochodu
  • Odpowiedz