Wpis z mikrobloga

#android #telefony

Ale mnie wkurza w tym nowych androidach że zrobili podwójne menu wysowane, że musisz albo z lewej albo z prawej specjalnie celowac aby wysunąć albo przyciski albo powiadomienia. I jeszcze nie jest to intuicyjne bo powiadomienia masz po lewej stronie ekranu, a żeby wysunąć to musisz z prawej. a jeszcze przyciski nie są podpisane w tych nowych menu i musisz jeszcze raz w dół aby wyświetlić napisy i mniej się ich mieści. zrobili. Idiotyczne.
Dobrze że w swoim daily mam androida 13 i wszystko jest elegancko. masz przyciski i powiadomienia za jednym wysunięciem wszystko czytelne i podpisane i dużo się mieści, ale w tablecie z 14 już tak nie mam, jednak tam nie jest to aż takie uciążliwe bo masz duży ekran. czy inne telefony z nowszymi andkami.
Powinni dac wybór czy chcesz stare czy nowe.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ale mnie wkurza w tym nowych androidach że zrobili podwójne menu wysowane, że musisz albo z lewej albo z prawej specjalnie celowac

@r5678: da sie to wyłączyć (przynajmniej w samsungu)
  • Odpowiedz
@r5678: Ściągasz menu dwa razy gdzie w prawym górnym rogu pojawia ci się ikona ołówka, klikasz ją i w lewym górnym rogu "ustawienia panelu" i wyskakuje ci menu z opcjami razem lub rozdziel
  • Odpowiedz