Wpis z mikrobloga

Serio ktoś to ogląda? YT zarekomendował mi filmik jak Rock gra w #arcraiders (54 odcinek xDD) to pomyślałem - wejdę, zobaczę. Poprzesuwałem i przez całe 30 minut łaził bez shifta po mapie, potem ze swojej głupoty nie wlazł do „raider hatch” a na koniec go jeszcze arc zabił xD
Nie wiem już kto robi większy slop na youtube, #rockalone2k czy #kiszak

Jeszcze brakuje tylko żeby rock nagrał mało ambitną reakcję, na mało ambitny filmik scifuna, komentujący mało ambitny film akcji. ( ͡º ͜ʖ͡º)

#youtube
greedy_critic - Serio ktoś to ogląda? YT zarekomendował mi filmik jak Rock gra w #arc...

źródło: image_picker_C92481FB-088E-4250-A00E-55BF267E5E5F-13048-000024E68D6AAF9D

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Rock to taki juz nudny dziadek co komenguje wszystko co sie da jakies najwieksze dramy na yt itp i p------i populizmy bezpieczne bezplciowy dziadek co cos se gada mozna posluchac go jak sie sra w klopie co najwyzej wiec wsm ta sama liga co kiszka stolcowa pod tym wzgledem ale przynajmniej nie tworzy jakiejs sekty jak legoludy
  • Odpowiedz
@greedy_critic: 80% ludzi nie uzywa za bardzo mozgu w czasie gry, wiec playtime niczego nie zmienia. Zreszta ja juz nieraz pisalem, ze paradokalnie im wiekszy playtime w danej grze tym gorszy moze trafic sie gracz. Bo w miare wyskillowany gracz, gdy zmasteruje gierke w te 30-150h to sie nudzi i szuka wyzwania w kolejnej. A wlasnie takie melepety co nie potrafia grac beda nabijac 5k godzin w jednej gierce. Oczywiscie
  • Odpowiedz
@T0pi5: przypomniałeś mi jedną sytuację sprzed lat. Graliśmy pewnego wieczoru z ziomkami w Rusta i ktoś nam wysadził drzwi do bazy za pomocą C4. Nie potrafił nawet wskoczyć do środka i go ubiliśmy. Potem jeszcze kilka razy próbował się z nami skonfrontować ale bezskutecznie.

Sprawdzamy profil - 15 tysięcy godzin przegranych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@greedy_critic: @T0pi5 przecież on ma taki styl grania, że gra immersyjnie i coś tam gada pod nosem. No sorry ale oglądanie rocka dla czystego gameplayu to jak oglądanie GTA RP, albo WoW RP żeby zobaczyć taktyki na rajd, albo spota na farmę xD
  • Odpowiedz
@greedy_critic: od roku 2011 czy kiedy stonealone zaczął nagrywać to się zastanawiałem kto marnuje czas na oglądanie takiej nudy xD hitem było jak chciałem zobaczyć jak wygląda GTA 5 to wiadomo rock ogrywał to na premierę, wbijam na filmik, a on zatrzymuje się na czerwonym świetle, bo to realistyczne xD
  • Odpowiedz
@Eissseiw: No nie wzialem sobie tego z d--y. W takim drg, za absolutnie kazdym razem, gdy trafialem jakiegos totalnego nieogara to mial 2k+ godzin, gdzie ja po jakichs 50h i graniu na modach podwyzszajacych difficulty bylem znudzony brakiem challenge'u xD
  • Odpowiedz