#igrzyskabebzonow v7 podsumowanie pierwszego tygodnia i troche statystyk
jest nas sporo bo ponad 130 oosb, 11 rozowych wazymysporo bo ponad 13 ton a do schudniecia mamy w cholere duzo
pierwszy tydzien zakonczony a ja zle napisalem regiulamnin i osoby ktore powinny odpasc bo nie wpisaly zadnej wagi musza zostac bo nie napisalem ze waga pocztakowa nie liczy sie jako wpis wagi w tygodniu no oj blad, to sie nie powtorzy ale kilka osob wymienie tu z nicka bo po co sie zapisujecie jak nie wpisujecie wagi? bez tego ta zabawa jest bez sensu @razdwatrzy55 -znowi sie zapisujesz i znowu nie wpisuesz, po co? @bulinadzieia - zapisana i nawet nie dolaczyla nie odpowiada na wiasomosci? po kiego? @DoWeselaSieOgarne - nie ohgarniesz sie jak tak bedzie dalej @ChrzanEkstra - jak juuz jestes to wpisuj wage @AB47 - dolaczasz czy zmarnowalem czas dopisujac cie? @lukas_wax - ostatnie ostrzezenie i wylatujesz, w sumie reszta tez
a teraz liczby: schudlismy 143,85 kg, przytylismy 14,6 (17 osob przybralo w pierwszym tygodniu kiedy najlatwiej chudnac, bez sensu!), co daje netto straty 129,25 kg grubasow mniej
dobry wynik! w podziale na grupy odchudzajace sie jest tak: grupa1 19,95 kg grupa2 8,10 kg grupa3 10,70 kg grupa4 15,80 kg grupa5 15,95 kg grupa6 11,95 kg grupa7 21,00 kg grupa8 22,95 kg
najlepsza trojka pod wzgledem procentow malsy ciala to BastetII 4,49 mateks199898 4,08 petugh 3,68
a pod wzgledem kilogramow to M4TEJKO 4,30 kg mateks199898 4,30 kg mas231 3,60 kg
Nawet jak to pierwszy tydzień to k---a czaicie, że prawie 130 kg mniej Ziemia musi dźwigać? To jak jeden grubas :D prawie tyle co ja w "najlepszych" czasach. Choć w sumie nic w przyrodzie nie ginie :D to pewnie ktoś w międzyczasie tyle przytył :P W każdym razie - ciśniemy!! :)
@conamirko: long story short 12 MSC zgubiłem 15-20 kg. W listopadzie się trochę wypompowałwm i wróciłem z 85 na 94 (teraz 90) Zimowa chandra nie miałem siły wstać na siłke zacząłem żreć jak świnia i tak się to skończyło. Niestety taki charakter wszystko albo nic To tak jak byś powiedział że odstawienie alkoholu dla alkoholika nie ma sensu bo wielu wraca do nałogu ( ͡°͜ʖ͡°
@grubymirek: alkoholik nawet jak od lat nie pije, to nadal jest alkoholikiem. Grubas nawet jak od lat jest szczupły, to dalej jest grubasem. Może i pitolę, ale możesz być spokojny o swój nick ( ͡°͜ʖ͡°)
Brawo, 130 kilosa w tydzień to niezły wynik, w grupie siła. Dopinguję was i trzymam kciuki za wszystkich. Zróbcie to dla swojego zdrowia ! No i uwielbiam czytać ten styl nie do podrobienia od @wykopowy_brukselek Do roboty, samo się nie zrobi ! Pamiętajcie, że uczucie lekkiego głodu jest naturalne to XXI wiek i dobrobyt nauczył nas tego, że wielu ludzi nigdy głodu w swoim życiu nawet nie poczuło.
podsumowanie pierwszego tygodnia i troche statystyk
jest nas sporo bo ponad 130 oosb, 11 rozowych
wazymysporo bo ponad 13 ton a do schudniecia mamy w cholere duzo
pierwszy tydzien zakonczony a ja zle napisalem regiulamnin i osoby ktore powinny odpasc bo nie wpisaly zadnej wagi musza zostac bo nie napisalem ze waga pocztakowa nie liczy sie jako wpis wagi w tygodniu
no oj blad, to sie nie powtorzy
ale kilka osob wymienie tu z nicka bo po co sie zapisujecie jak nie wpisujecie wagi? bez tego ta zabawa jest bez sensu
@razdwatrzy55 -znowi sie zapisujesz i znowu nie wpisuesz, po co?
@bulinadzieia - zapisana i nawet nie dolaczyla nie odpowiada na wiasomosci? po kiego?
@DoWeselaSieOgarne - nie ohgarniesz sie jak tak bedzie dalej
@ChrzanEkstra - jak juuz jestes to wpisuj wage
@AB47 - dolaczasz czy zmarnowalem czas dopisujac cie?
@lukas_wax - ostatnie ostrzezenie i wylatujesz, w sumie reszta tez
a teraz liczby:
schudlismy 143,85 kg, przytylismy 14,6 (17 osob przybralo w pierwszym tygodniu kiedy najlatwiej chudnac, bez sensu!), co daje netto straty 129,25 kg grubasow mniej
dobry wynik!
w podziale na grupy odchudzajace sie jest tak:
grupa1 19,95 kg
grupa2 8,10 kg
grupa3 10,70 kg
grupa4 15,80 kg
grupa5 15,95 kg
grupa6 11,95 kg
grupa7 21,00 kg
grupa8 22,95 kg
najlepsza trojka pod wzgledem procentow malsy ciala to
BastetII 4,49
mateks199898 4,08
petugh 3,68
a pod wzgledem kilogramow to
M4TEJKO 4,30 kg
mateks199898 4,30 kg
mas231 3,60 kg
a grupowo, bo wracamy do tego ze najgorsi musza sie wytlumaczyc na wykopie z tagiem i z zawolaniem mnie!
grupa 1 - najlepsza to @BastetII a najgorszy to @MartinShkreli
grupa 2 - najlepszy to @tenbydlak a najgorszy to @Witaj_przyjacielu
grupa 3 - najlepszy to @Okaz_prawilnosci a najgorszy to @davido16
grupa 4 - najlepszy to @Wrazik2 a najgorszy to @tamlinek
grupa 5 - najlepszy to @mateks1998_98 a najgorszy to @AnalnaRakieta
grupa 6 - najlepsza to @wtfthirtyfive a najgorszy to @Rysiowata
grupa 7 - najlepszy to @m4tejko a najgorszy to @secret7
grupa 8 - najlepszy to @mas231 a najgorszy to @wrobelek19
da tych ktory nie wiedza, grupy sa mniej wiecejpoukladane wg bmi, 1 to chudziaki a 8 to zawodnicy masy ciezkiej
nie bede nawet na razie na grubasow krzyczal bo jest znosnie, nie dobrze ale wlasnie znosnie
najlepsi, jak mozecie napiszcie co zrobiliscie ze wygraliscie, ale musu nie ma
przegrani - wy musicie napisac co z---------e, no mus to mus
zostalo 11 tygodni, discord zyje i kwitnie, grupa sie wspiera i daje sobie super rady (zelki!)
bedzie dobrze
#odchudzanie #chudnijzwykopem
@wykopowy_brukselek: dziękuję za wyróżnienie. Taki wynik udało się uzyskać bo zwalczam efekt jojo i byłem obżarty jak świnia
Używam też zasady 3 tygodni tj przemęcz się popraw cukier i apetyt na restrykcyjnej diecie (3tyg)żeby stopniowo z tego schodzić.
źródło: IMG_7210
Pobierz@wykopowy_brukselek: minimum 2 paczki
Co ja bym zrobił gdyby nagle stał się chudymmirkiem?
Ale obserwuje, bo akcja wygląda super!
Choć w sumie nic w przyrodzie nie ginie :D to pewnie ktoś w międzyczasie tyle przytył :P
W każdym razie - ciśniemy!! :)
@Okaz_prawilnosci: po chuju zmiana nawyków jak walczysz z jojo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zimowa chandra nie miałem siły wstać na siłke zacząłem żreć jak świnia i tak się to skończyło. Niestety taki charakter wszystko albo nic
To tak jak byś powiedział że odstawienie alkoholu dla alkoholika nie ma sensu bo wielu wraca do nałogu ( ͡° ͜ʖ ͡°