Wpis z mikrobloga

@Adolf_HODLer: i dlatego powinno byc miminum egzystencyjne powiedzmy 15m2 na domownika i wliczamy tutaj psa. Wiec jesli taka lalunia chce pieselka musi miec 30m2. Jezeli 4 osobowa rodzina mieszka na 50m2 to neistety ale piesek niet, chyba ze kupia 75m
  • Odpowiedz
  • 7
@kosma666: to że małolata się kisi sama na mieszkanku takim małym które jest 3 minuty z buta od dużego uniwerku to jest ok - ale jeśli zamierzała się tam zmieścić z wielkim psem to chyba serio po to żeby się z nim r----ć, stąd ta kartka śmieszna chyba dzisiaj wyląduje na klatce pomimo że mało plusów ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale może nie będę jej gnoju
  • Odpowiedz
@Adolf_HODLer: U mnie podobnie do drugiego pietra gdzie ludzie mają psa klatka wygląda jak rynsztok. Nawet któregoś dnia zamieniłem kilka zdań z Panią która regularnie sprząta i usłyszałem ubolewanie, że jest to syzyfowa robota, gdyż dzień po posprzątaniu posadzka jest już usyfiona od nowa. Nie kumam tego, czy tak trudno wziąć psa na ręce i przenieść do domu, lub w wiatrołapie wycierać mu łapy ?
  • Odpowiedz
@theOstry: czyli odbiera od patusów którzy nie mają dość dużych mieszkań i zapewnia lepszą przyszłość w domu dziecka. Wiemy, pisałeś o tej zasadzie minimalnego metrażu na osobę już wcześniej
  • Odpowiedz