Aktywne Wpisy

aa-aa +22
Cholerne globalne ocieplenie jakbyś wyrzucał nakrętki od butelek do śmietnika albo nie mieszał odpadów tylko miał te 7 worków na śmieci do segregowania jak prawdziwy europejczyk to by tego upału teraz nie było
źródło: 1000002489
Pobierz

2. To co obieca przedstawiciel dewelopera to tak z przymrozeniem oka chyba ze w umowie będzie
3. Aneks do umowy ze wrazie niebuzyskanian kredytu - zwrot zaliczki
4. Wynegocjuj najpierw cene a potem jeszcze harmonogram płatności tak zeby jak namniek wplacic do momentu oddania mieszkania
Ja tak poświęciłem trochę czasu i
@PodlasianinNaEmigracji: Tutaj znajdziesz mój poradnik na temat kredytów hipotecznych https://hipotekabeztajemnic.pl/pliki/Poradnik%20kredytowy.pdf
@Wight: W dobie nadpłat online dokładnie to samo można osiągnąć poprzez zmniejszanie raty i kontynuowanie nadpłat.
@marcpol: nie w każdym banku tak się da, w pekao mogłem nadpłacać bez dodatkowych opłat raz w roku, nie mniej niż dwie raty i tylko wydając dyspozycję w placówce banku. Dowolnie mogłem nadpłacać w mBanku, w którym miałem konto ponad 20 lat i jako stały klient dostałem propozycję 40 tysięcy więcej odsetek do spłaty na
Nadpłaty są darmowe w każdym komercyjnym banku przy czasowo stałym oprocentowaniu (z wyłączeniem BOŚ) i w zdecydowanej większości banków przy oprocentowaniu zmiennym. Dzisiaj nadpłaty nie wymagają wizyty w placówce, są dostępne online i nie mają ilościowych ograniczeń.
Osobiście nie mam negatywnego doświadczenia z doradami kredytowymi - wręcz przeciwnie. Sam z takiego wsparcia skorzystałem przy zakupie mieszkania. Z rad to polecam bardzo dokładnie przeanalizować umowe deweloperska i bankowa - najlepiej z prawnikiem. I sprawdzić dewelopera - jeśli cos ci zapali czerwona lampkę, lub nie jesteś przekonany - nie kupuj.