Aktywne Wpisy
Testomane9 +5
Siemka, w zeszłym roku miałem łącznie ~270 tys. przychodu, 3/4 lata temu wziąłem chwilówkę nietrzeźwy której nie spłaciłem bo się na tym nie skupiałem szczególnie ale przez to wiszę w krd, i nie mogę dostać teraz chwilówki online a potrzebuje pożyczyć trochę pieniędzy >1000. Jest ktoś w stanie podać namiar lub osobiście udzielić pożyczki prywatnej, nie na podstawie zdolności tylko uwiarygodnienia stałego przychodu średnio 15-25 tys co miesiąc przez ostatni rok. Na

maikeleleq +215

Był sobie film.
Było 5 tematów
1.marsz ku chwale bandery na jego rocznicę urodzin.
To ma pomóc rosyjskiej propagandzie.
2. Sylwester na zachodzie - zamieszki, zniszczone samochody itp. TV Republika powiedziała, że to przez uchodźców, ale ponoć nie misja jak by powiedzieć, że PiS do Polski także wpuszczał imigrantów.
Ator może to powiedzieć bo ponoć nie jest uzależniony od pisowskich pieniędzy.
3. Niemiecka streamerka zaatakowana podczas Sylwestra. A miała pokazać, że jest bezpiecznie
4. Sztucznie zawyżane ceny paliw. Dolar słaby, ropa tania, a u nas drogo. Ponoć dlatego, że część paliw wysyłamy na Ukrainę.
5. Tuskowi puściły nerwy. Awantura na posiedzeniu rządu.
Pytanie-konkurs: dlaczego ator usunął film? Cóż mogło być kłamliwe?
źródło: Screenshot_2026_0112_075434
PobierzCały film skanowany. Widać cała prawda się wylała 😜
źródło: Screenshot_2026_0112_080049
Pobierz@DzikiZazu: Zgaduję - wszystko? XD
enjoy, ten debil bez krzty sumienia zapomina usuwać materiałów z cda, więc zawsze jak się przestraszy i usuwa z yt (tak, żeby jednak mu zasięgi nie spadły), to na 90% warto sprawdzić na cda