Aktywne Wpisy
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz
janawykop +1
Cześć. Właśnie wymyśliłem sposób na darmową komunikację google home z home assistant. Potrzeba tylko kilku żarówek/przełączników smartlife. Wtedy google widzi żarówki i ha widzi, bo oba ogarniają smartlife. W ten sposób za pomocą dziwnych automatyzacji można by za pomocą google home sterować praktycznie każdym urządzeniem, którym umie sterować ha z dowolną dokładnością. Trzeba by tylko stworzyć język "żarówkowy" i interpreter po stronie ha. :D
#diy #homeassistant #technologia
#diy #homeassistant #technologia

źródło: 1000014829
Pobierz@Easier: A nie pröötłeś? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Najgorzej jak mając 12 lat wpadasz do osiedlowego po dwie rolki.
One już wiedzą.
Stary siedzi na kiblu na czwartym piętrze i z zasychajacą warstwą na tyłku czeka aż wystoisz w kolejce i wrócisz. Niby to stary, ale pogarda pada na dzieciaka (gadzi umysł).
Jakby typie, sranie w pracy jest najwyższą formą świadomosci społecznej. Srając w domu okradasz własną rodzinę. Sranie w pracy to jedyna przyjemność w życiu, za którą ci ktoś jednocześnie zapłaci. To kusząca cena za zdrowe jelita. Nic nie tracisz, czysty zysk.
Sranie prawem, nie towarem!
Beka z ludzi, co boją się srać,zwłaszcza w jakichś korpo gdzie
@brow-n: U mnie szkole średniej też nie było ;d Jak mnie przycisnęło to chodziłem do zaprzyjaźnionego ochroniarza, żeby pożyczył ;d
@Vaclav: No dla mnie najlepsza opcja, niech zaschnie i samo odpadnie.
W średniej raz spróbowali z dozownikiem mydła, przykręcili do ściany, ale zwykły domowy, łatwo otwierany, więc łobuzy zaraz nawrzucały syfu, więc nikt nie korzystał, a szkoła już tak zostawiła.