Wpis z mikrobloga

via Wykop
  • 7
ta nagroda, którą trzymają w dłoniach to "Podziękowania za udział i wystąpienie na 9 edycji Wielkiej Integracji Przedsiębiorców”
pelt - ta nagroda, którą trzymają w dłoniach to "Podziękowania za udział i wystąpieni...

źródło: 9

Pobierz
  • Odpowiedz
@pelt: ciekawe za jaki czas będzie afera że znany youtuber oszukał na nieruchomości w Tajlandii, bo że kiedyś będa z tego jaja to jestem pewny
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 25
@xxxmen: No już była w lutym 2025 podobna drama z bratem Wojownika, ale finalnie sprawa polubiła ciszę i w sumie nic z tego nie wynikło. Do dziś nie wiem jak to zakończyło się, bo profil z którego poszkodowani opisali swoją sprawę znikł z Instagrama.
https://wykop.pl/wpis/80225305/pamietacie-drame-ze-sprzedaza-polonii-romanowi-i-m
@pelt +83
Pamiętacie dramę ze sprzedażą Polonii Romanowi i Muminowi? Tym razem w Tajlandii, na Phuket jest drama ze sprzedażą knajpy Candies Bar Rawai należącej do braci Pająk z kanału #podrozewojownika. Piotr Pająk jak wiecie spotykał się z Prezesem kilka razy, dlatego wspominam o tym na tagu.
  • Odpowiedz
@pelt: bardzo bym chciał żeby naganiacze zaczęli się uczyć języków jak czeski słowacki ukraiński węgierski niemiecki żeby swoją cudowną ofertę mogli skierować również do innych uciemiężony eurokołchozem. Byłoby przy okazji śmiesznie ich posłuchać.
Czy ktoś się orientuje jaka jest różnica w procesie nabywania nieruchomości miedzy Kambo a Tajlandią? Obywatelstwo? Czy klitkę w bloku można na paszport kupić?
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@lskx: No właśnie zapomniałem cię oznaczyć we wpisie, bo te zrzuty ekranu wydają się mi dobrym dodatkiem w tle do twojego materiału, no ale niestety ten zjazd miał już miejsce po twoim filmie.
  • Odpowiedz
@xxxmen: albo się rozsypią te nieruchomości, bo w Tajlandii buduje się najtaniej jak się na kilkanaście lat, po czym się buduje kolejne. Ceny z tego względu (dla lokalnych) są niższe, a frajerzy z polski przepłacają bo myślą, że to będzie trwałe jak dom poniemiecki.
  • Odpowiedz