@Janexpol: Oj żebyś za X lat nie przypomniałaś sobie o tym wpisie.. życie różnie pisze scenariusze, daj Boże żebyś ty się wyrobił z wszystkim przed trzydziestką
@Janexpol: to fakt, ale pamiętaj że też wtedy będziesz starym ojcem. Miałem kumpla który miał starego ojca, zresztą matkę też i całe życie go męczyło, zazdrościł nam że mieliśmy młodych starych, chociaz wg mnie teraz są inne czasy
@Cheesburgerowylatinolover: nie p-----l xD moja babka urodzila mojego ojca dopiero w wieku 42 lat. Mnie bardziej bawi ten chlop co wiedzial, ze chce miec dzieci, a juz jest po 40 xD i wyglada duzo gorzej od tej 37-latki. Ona jest w top formie. I on wiedzac, ze chce miec dzieci kilka lat przebalowal z jakas alkoholiczka i sie budzi z reka w nocniku.
@Janexpol: moja osobista matka urodziła mi brata mając 41 lat, a teraz babki rodzą do 50 nawet. Nie wiem jak inni, ale moja mama bardzo odmłodniała dzięki późnej ciąży i macierzynstwu.
@Jednaodpowiedz2: MOJA mama tak miała więc WSZSTKIE kobiety tak mają. Po przeczytaniu tej wypowiedzi zgaduje że jesteś kobietą :) można się oszukiwać, prawda jest taka że ciąża po 30 to ryzyko a po 40 to już po ptakach. Oczywiście dla kobiety bo ale pachino np machnął dzieciaka po 90
@Janexpol: tak bardzo po ptakach, że moja ciotka zrobiła sobie dwoje dzieci po 40 xD lepiej zobacz kiedy twoja prababcia rodzila ostatnie dziecko, bo przy braku antykoncepcji ciaze po 40 to była normalka
@walciak: hehe następny inteligentny inaczej. MOJA ciotka miała dziecko po 40 ergo dla KAZDEJ kobiety to normalne xd sprawdź sobie też ile było poronień i zgonów 70 lat temu
@Janexpol: widać, ze masz bardzo małą wiedzę w tej dziedzinie. I zeby nie bylo- jestem mloda i nie chcę miec dzieci
Ryzyko wad genetycznych płodu wzratsa wraz z wiekiem OBOJGA rodziców. Kobiety spokojnie mogą rodzić po 40 roku życia. Tak było zawsze (moja babcia, moja matka i mnóstwo innych znanych mi kobiet). We współczesnych czasach ta granica przesuwa się coraz bardziej i staje się normą w przypadku pierwszej ciąży. Choć oczywiście najlepiej ,
Ryzyko wad genetycznych płodu wzratsa wraz z wiekiem OBOJGA rodziców.
Kobiety spokojnie mogą rodzić po 40 roku życia. Tak było zawsze (moja babcia, moja matka i mnóstwo innych znanych mi kobiet). We współczesnych czasach ta granica przesuwa się coraz bardziej i staje się normą w przypadku pierwszej ciąży.
Choć oczywiście najlepiej ,