Aktywne Wpisy

MiszczJoda +815
Mirabelki i Mireczki, wypijmy za tych, którzy już z nami nie śmieszkują (╯︵╰,)
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
źródło: 1000085604
Pobierz
konradpra +29

#trzecieoko #
no i zadzialalo, objawil jej sie Pan xd
@Nemayu: to grubo sprzed ery AI jest...
@Nemayu: klip mial Z minute, a był wypuszczony W okolicy 2020
https://www.youtube.com/shorts/xwncoBy_k38
Tak też odszedł Apetor szalony pijany Norweg.
Nie licząc kontentu to maja sie tam zamoczyć wiec wystarczy wejść tam gdzie woda sięga maks do pasa i sie zanurzyć a nie wskakiwać w sam środek
A w przypadku tak głupiego pomysły gdyby tylko istniał prosty wynalazek za mocą którego da sie wciągnąć osobę lub wiedzieć gdzie jest wyjście ( ͡
źródło: Figure-8-Follow-Through-Knot-scaled
Pobierz- włazić do zamarzniętej rzeki zw miejscu gdzie jest nurt
- wskakiwać zamiast wchodzić do zamarzniętego zbiornika wody
A już szczytem durnoty jest wskoczyć tak jak ta kobieta, czyli pod kątem.
@josedra52: oczy bolą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@josedra52: Przecież samo to już świadczy o inteligencji bohaterów akcji. Ja do pierwszej komunii byłem, bo to jeszcze za wcześnie, żeby ogarniać wszystko logiką, ale do bierzmowania już nie poszedłem, a tu starzy ludzie zimą w nocy do wody skaczą w imię jakiegoś objawienia. Ode mnie gratulacje, w nagrodę na pewno trafiła prosto do nieba, a że jej dziecko ma traumę do końca życia,
i właśnie poznałeś definicję zakłamania i znieczulenia na tragedię.
Zakłamanie, ponieważ porównujesz słabej jakości, stare nagranie do
Przeciez OP podał dosc dokładnie gdzie odnaleziono zwłoki