Wpis z mikrobloga

Onuce w natarciu, ruski bot dodał właśnie znalezisko z EADaily, medium, które jest zablokowane na terenie UE.
@helikopter3333: nie znajduje się na terenie Unii Europejskiej, szczuje na Ukrainę i dodaje rosyjskie propagandowe media ze strony, która się nawet nie odpala w Polsce :)

EurAsia Daily (abbreviated EADaily) is a Russian state-controlled propaganda news outlet founded in 2015. EADaily has been described in Ukrainian,[1][2] Baltic,[3] Scandinavian,[4] Belarusian,[5][6] and Georgian media as pro-Kremlin, as well as publishing false and unreliable information.

Wiki

Link do znaleziska: https://wykop.pl/link/7868585/m-flynn-zelenski-musi-zostac-aresztowany-dowody-na-kradziez-42-mld-dolarow

Edit: @Metris wykopał znalezisko, pewnie siedząc w Muchosrańsku nawet nie wie, że ta strona w Polsce nie działa

#ruskapropaganda #neuropa #ukraina #wojna #polityka
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@paragonik: Pomijając oczywisty fakt, że eadaily to kacapskie g---o, sam pan generał został s---------y ze stanowiska za zbyt bliskie kontakty z kacapami. Pan generał kolportuje najgłupsze kacapskie fejki jak ten (oczywiście AI), że Zełeński 5 miesięcy temu ukradł 500 milionów dolarów i zaczął za ten hajs budować kurort. xD Z pewnością z tymi 42 miliardami nie kłamie. Co se chłop dorobi do emerytury to jego (zasięgi to on ma, ponad
Nukashine - @paragonik: Pomijając oczywisty fakt, że eadaily to kacapskie g---o, sam ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Khorne_: też nadajesz z kacapstanu albo układasz życie Polakom i Europejczykom mieszkając poza Europą? :)

https://eadaily-com.translate.goog/en/news/2025/02/20/eadaily-and-9-more-russian-media-will-be-banned-in-the-european-union?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=pl&_x_tr_pto=sc

The restrictions are supposed to be in effect until the end of the conflict and the "disinformation campaign." They imply a complete ban on broadcasting, distribution and promotion of content from these sources, including cable and satellite TV, IP-TV, video hosting platforms and applications. Internet service providers of the European Union will be obliged to
  • Odpowiedz
@paragonik: To, że jesteś analfabetą technologicznym, nie oznacza, że powinieneś wyładowywać swoje frustracje na innych. Jak Ci wyżej przytoczyłem, albo te sankcje jeszcze nie zostały wdrożone, albo część ISP ma te restrykcje w poważaniu. W powyższej grafice zobrazowałem Ci, że z POLSKI, a także innych krajów Europy, ta strona jest dostępna u części ISP. Tyle Ci mogę przyznać, że z Play faktycznie nie działa, ale u mojego lokalnego ISP śmiga
  • Odpowiedz
  • 0
ale u mojego lokalnego ISP śmiga bez problemu.

@Khorne_: no to powinieneś zgłosić swojego dostawcę za niewdrożenie sankcji nałożonych na kacapów. Spełnij obywatelski obowiązek.

Z drugiej strony sam wrzucasz link do tłumaczenia artykułu na tej stronie i zgodnie z Twoim tokiem rozumowania sam jesteś ruskiem i nadajesz z kacapstanu ( ͡~
  • Odpowiedz