Wpis z mikrobloga

@r5678: widzę że tutaj panowie Stage3 już montują. Ja tam jestem fanem starego dobrego ogniska, a nie tam pajacowanie z jakimś nagrzewnicami
  • Odpowiedz
  • 2
@r5678: ja tam nie wiem, moja działała przy -18. Chciała grzałki odpalać ale jej nie dałem i dala rade a w domu temp spadła o 0,5 stopnia tylko od zadanej. Nic nie zamarzło. Więc albo niedowymiarowana albo gowniana, albo montaż zwalony.
  • Odpowiedz
@r5678: ja ledwo zamontowałem, jak były mrozy -20 stopni to byłem na etapie wygrzewania podłogówki. Pompa bez problemu podłogę nagrzała do 45 stopni, w środku było 33. Przez tydzień ją to trwało zjadła 170 KW, także koło 180 zł mnie to będzie kosztować ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@r5678: drapcie się węglarze smrodziarze po swoich jajach, a na pompy i tak was nie stać... zresztą dzisiaj jeden daun już robił tu zarzutkę na to samo ( ͡º ͜ʖ͡º)

https://wykop.pl/wpis/84586841/mireczki-jak-poradzic-sobie-z-niedogrzewajaca-pomp
@daeun +20
Mireczki, jak poradzić sobie z niedogrzewającą pompą ciepła? ()
Mimo zastosowania grzałek cała instalacja jest oszroniała a pod spodem zbiera mi sie lód. Musiałem przykryć ja troche kartonami i kupiłem w Brico nagrzewnice na prąd. Od dwóch tygodni jestem w nocy cały czas na
  • Odpowiedz