Wpis z mikrobloga

#wykopaka #pokapake

Korzystając jeszcze ze świątecznej atmosfery i karnawału, chciałem serdecznie podziękować użytkownikowi @Vampirr za pakę, którą dostałem od Ciebie w grudniu!
Mówiłeś, że nie było prosto skompletować dla mnie prezenty, mimo dość wyczerpującego opisu, ale chłopie - strzeliłeś w 10 jak nie w 11 :D
Dzięki za:
- RĘCZNIE ROBIONE KULKI NA KARPIE - jako wędkarz, musiałem wziąć chusteczki i otrzeć łzy wzruszenia w tym zakresie - jedno wielkie WOW! Już nie mogę się doczekać startu sezonu na karpie, żeby je przetestować - megaaaaa;
- kopytka na drapieżniki oraz "robaczki" na okonie, zawsze doceniam - i masz rację - dla wędkarza, nie ma czegoś takiego jak "za mało" w tym zakresie :D
- torba na cały osprzęt - jak wyżej, zawsze potrzebne, zawsze mile widziane i od razu popakowałem do niej przesłane przynęty;
- książka Ksieżniczka Marsa - tutaj nasze gusta literackie są zbieżne i trafiłeś też idealnie - nie czytałem, a jak przeczytam to na pewno podzielę się wrażeniami;
- skarpetki w hamburgerowym designe - srogo i szczerze śmiechłem jak to odpakowałem :D ciepłe i chętnie je teraz noszę;
- kawusia o smaku płatków cynamonowych - bardzo lubię kawę jak i cynamon więc połączenie dla mnie super, a do tego z mlekiem to faktycznie smakuje jak śniadanie;
- przyprawa BBQ RUB - 11/10. Jedno z moich ulubionych dań, które gotuje to szarpana wieprzowina, a ta przyprawa jest do tego stworzona - miałeś znowu rację - będę wiedział co z tym zrobić :)

Dzięki jeszcze raz za pierwszą edycje wykopaki i za te pozytywne emocje z tym związane. @Vampirr ze względu na szacunek do korespondencji, to odpiszę Ci na PW, bo list przebił jeszcze zawartość paki. Pozdrawiam!
k-a-z - #wykopaka #pokapake

Korzystając jeszcze ze świątecznej atmosfery i karnawału...

źródło: WhatsApp Image 2026-01-11 at 19.07.19

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@k-a-z: Okropnie się cieszę że wszystko Ci podeszło.
Szczerze mówiąc najbardziej byłem niepewny książki.
Dla mnie ona jest czymś co znam "od zawsze" to był pierwszy tytuł o którym pomyślałem, kiedy przeczytałem że lubisz fantastykę.

A co do kulek to mam nadzieję że cała paczka nimi nie prześmierdła.
Przed zapakowaniem w te foliowe woreczki, myłem tą folie próżniowo zapakowaną pod wodą i mydłem, szczotką do
  • Odpowiedz