Wpis z mikrobloga

#iptv Kolejny biznesmen na pokładzie :) Po lewej oferta naszego biznesmena z tagu iptv, a obok to samo tylko z g2g.
Rozmowy z tym typem nie wklejam bo aż przykro się robi czytając co on pieprzy.
"to mam fajna liste na windowsa wlasnie." - pamiętajcie że na android ma lepsze listy niż na windowsa xd
DO BOJU POLSKO!!!
ak44 - #iptv Kolejny biznesmen na pokładzie :)  Po lewej oferta naszego biznesmena z ...

źródło: biznesmeni

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ak44: Każdy chce zarobić nic nie robiąc.
Ten na dole też wyskoczył z jakimś ultras tv - wcześniej ze swoim kolesiem spamił tvonebox/xtremebox - który reselował mega kosztujące 30zł/rok, gdzie w standardzie są 3 sloty. Więc reselował coś co jest warte 10zł za 100zł. xD
  • Odpowiedz
@ak44: Można też zapłacić kucom którzy crackują programy, wykupić własną domene i dostarczyć klientowi tivimate czy inny navigator z własnym brandingiem i zaszytą domeną - ale wątpie aby na to było stać tych biznesmenów

Jak widać na bannerze: orzeł, ojczyzna, bóg honor, korona, do boju polsko - to się sprzedaje
  • Odpowiedz
Najfajniejsze jest na końcu:
Dopiero po zapłaceniu "działają działają"
Ja bym po takim zapewnieniu podwójnym bym zapłacił zapłacił xd

Zawsze w takich pseudo sprzedażach najbardziej boli ze ktoś zamiast tę swoją cenę dać normalną (sto procent przebitki to i tak dużo by było), to cena razy 10, to jest dopiero rak.
  • Odpowiedz
@ak44:Temat: Naruszenie prywatności – publikacja prywatnej korespondencji bez zgody

Szanowna Administracjo Wykop.pl,

zgłaszam naruszenie moich dóbr osobistych polegające na publicznym udostępnieniu prywatnej korespondencji, która została opublikowana na forum Wykop.pl bez mojej wiedzy i
  • Odpowiedz
@ArcziStan wyebuj z tym na grupki na fb, tam się wtopisz w tłum takich farmazonów jakim jesteś xD

@ak44 ten orzeł jest dla przypomnienia, że nikt tak nie wydyma Polaka jak inny Polak xDD Chociaż nie wiem czy to Polak, bo "otwarłeś to" nie brzmi jakby dobrze znał polski język.

A taki folder 8K to na Trexie też jest, i też 8K tam nie znajdziesz xD
  • Odpowiedz