Wpis z mikrobloga

Pytanie do tych co grają CoC Blood Mage - na sparku bez pinpoint critical mam 87,15% na crita. Opłaca się dalej używać tego pinpoit cirt żeby "na siłę" dobić do 100%, lepiej użyć czegoś w stylu blindside/inexorable crit 1, czy całkiem olać dobijanie 100% crita na sparku i iść w dmg/skill level?
#pathofexile2
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marv0oo: Przecież tego supporta to się nie opłaca używać gdy się przekroczy 50% chance, a i wczesniej jego ołaccalność jest dyskusyjna bo mocno zmniejsza siłę kryta..
  • Odpowiedz
  • 0
@Syn_Tracza: w guidze niby jest cały czas pokazane, żeby tego używać.
Co byś polecił zamiast tego?
Obecnie mam spark - fork - projectile acceleration 3 - rapid casting 2 - considered casting i pinpoint

Masterkę na +1 lvl?
  • Odpowiedz
@marv0oo: ja polecam wejść sobie na poe ninja, wybrać klasę, skill i patrzeć co ludzie biorą
poe.ninja
A jak chcesz bardziej indywidualnie pod postać to zostaje path of building, z początku może wydawać się trudny, ale imo nie jest - wszystko importuje samo i podpowiada supporty, choć nie wszystko liczy idealnie.
ProwojMiliten - @marv0oo: ja polecam wejść sobie na poe ninja, wybrać klasę, skill i ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@marv0oo: raczej nie spotykam aż tak wysokich procentów, musisz mieć wybrane jakieś bardzo specyficzne itemy lub skille idk.
Ja nie gram teraz ligi więc nie obczajam zbytnio buildów, ale z czysto matematycznego podejścia to przy takim crit chance i nawet bazowym crit bonus (150%) ten support aktywnie redukuje ci dps, a strzelam że pewnie masz z 300-400%+ to już w ogóle.
Jedyny powód jaki widzę, to to że dosłownie musisz
  • Odpowiedz