Aktywne Wpisy

Bunch +80
Co to za słowotwórstwo? #heheszki
źródło: 1000012938
Pobierz
Lolenson1888 +256
Dlaczego jak Jan Lubomirski nazywa się księciem to trafia do wszystkich mediów, a jak ja nazwałem siebie Imperatorem Galaktyki albo Sułtanem Kosmitów to matka grozi mi, że wywiezie mnie do Choroszczy?
źródło: 26B38B1B-73BF-440B-87B8-07D1F3C8A851
Pobierz

@ForestDruid: jak to nie reaguje? Od klaskania już go ręce bolą, a od rechotu zajadów niedługo dostanie...
Jeżeli grenlandia jest teraz w w nato to z punktu ruskich nie ma znaczenia którego dokladnie państwa nato to tereny sa bo i tak beda przeciwko rosji.
Natomiast jeśli sie państwa nato ze sobą zaczną kłócić o ta grenlandie to jakaś korzyść dla Putina jest bo sie kłócą między sobą. To cos jakby putin teraz zaczal gadac
Grenlandia jest czescia Danii to jest fakt.
Trump duzo mowi, niedawno obiecal obnizke lekow o 1500% takze wiesz, jezeli dla ciebie trump swietosc i mam sie doksztalcac z tego co mowi to gratuluje :D
Jeszcze raz jak z 5 latkiem
1 USA jest w NATO
2 Dania jest w NATO
3 USA napada
1 USA jest w NATO
2 Dania jest w NATO
Z czego jasno wynika że NATO to nie tylko USA. Widzisz na punkcie drugim się zgubiłeś a chcesz do mnie mówić o kształceniu się :D
Masz i dowidzenia
Komentarz usunięty przez moderatora
Moderacja jest uposledzona, przeciez ciebie nie mozna obrazic piszac ze masz niskie IQ.
Wystarczy spojrzec na ta dyskusje gdzie nie potrafisz nawet 2 punktow przeczytac by sie nie zgubic albo jak dajesz linki do wikipedii ktore potwierdzaja racje twojego oponenta :D
Ale powiedz geniuszu co chciales osiagnac,
Ja napisalem ze wojna Turcji z Grecja trwa od ponad 100 lat i to nie to samo co wojna USA