@Instrybutor_z_Orlenu: nie no Trzaskowski powinien miec lasery w oczach i nadejdzie zdolności by nie podawać ręki tym ktorzy na przestrzeni ostatnich 5 lat i przyszłych 5 lat nie popelnili/popełnia jakiegos przestępstwa bądź wykroczenia.s
@kristart: dokładnie kraj tak głęboko dotknięty zbrodniami nazistowskimi powinen przejąć ideologię nazistowską. Najlepiej pod putinowskim okiem, bo aktualnie tam jest najwięcej neonazistów.
@Instrybutor_z_Orlenu: a to nacjonalizm oznacza bycie nazistą? Piekne fikołki lub poważny uszczerbek intelektu. Idź do rodziców i pokaż im jak heiluejsz na cześć swojego wodza kibola.
@markus666: przypominam, że to sami pisowcy się martwili że patus jest niewybieralny, bo wywodzi się ze środowiska trójmiejskich neonazistów. Na szczęście dla nich bezzębna gawiedź by zagłosowała na reklamówkę z g*wnem jakby jej Kaczyński z Bosakiem kazali.
mam już dość p---------a tego orangutana, odechciewa mi się dawać info na tagach, czuje pierwotne obrzydzenie do tego chama jestem prawusem ale k---a skręca mnie na myśl że ktokolwiek z prawicy tą abominacje popiera
#batyr #bekazpisu
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@markus666: kurde, prezydent, ktory jest... NACJOnalistą? nie może być, powinien przecież być skupiony nie na swojej nacji tylko na niemieckiej
@markus666: Boże, co za fikołek.