Aktywne Wpisy

auto_reply +39
Jutro jadę na komisję lekarską. Mam schizofrenię, dwa razy już mi przedłużyli rentę. Dajcie trochę plusów na odwagę ᕦ(òóˇ)ᕤ #renta #schizofrenia

modzelem 0
Czy u was też tyle osób bierze rozwód?
U mnie chyba połowa znajomych. Niektórzy po dwóch
#wykop30plus #zwiazki
U mnie chyba połowa znajomych. Niektórzy po dwóch
#wykop30plus #zwiazki

1. Konczymy wojne na linii frontu, bez zadnych jednostek zachodu na ukrainie.
2. Ruscy pozbywają sie putina a wskakuje na jego miejsce ktos bardziej ogarniety
3. Wracamy do BAU z ruskim, ale jednoczesnie rozwijamy europejski przemysł wojskowy tak zeby juz im wiecej do łba nie wpadło atakowanie europy. Tym samym ukraina nie dostaje zadnych ograniczeń co do swojej armii, nie bedzie czlonkiem Nato, ale nie bedzie tez ruskim pachołem
Trumpowi wiadomo co w co, narcystyczna małpa. Nalozyc podatek cyfrowy na amerykanskie IT, jednoczesnie rozwijac niezalezne wlasne systemy
Widac ze orangutan postawił sobie za cel zniszczenie europy wiec mozna smiało zalozyc ze w razie czego hamburgery to nam najwyzej bron sprzedadzą, i to z marża 200%
#ukraina
Już w pierwszym punkcie jest problem bo Ukraina i Rosja nie chcą kończyć wojny na linii frontu :)
Zeleński żąda na przykład oddania EJ i wycofania się z tych kawałeczków na północy obwodu sumskiego i charkowskiego.
A zelenski jak stany sie wypną na europe to tez zmieknie
No Putin nie chce i Zeleński nie chce xd
Po co kłamać, że Zeleński chce skoro wprost mówi, że nie chce?
Czyli może jednak Zeleński out najpierw?
@menzwykop: choćby z tego powodu to nie powinno zadziałać. Ktoś bardziej ogarnięty to kłopoty dla EU/NATO...