Ależ to jest potężne samozaoranie lewicy i neuropy, najpierw tworzą i lobbują za ustawą która niby ma chronić przed fejkami, a jak Prezydent ją wetuje to masowo tworzą fejki xDD Coś pięknego xD A co miesiąc przy sondażach płacz, że znowu rośnie opozycji xD No rośnie, rośnie, bo kto chce głosować na hipokrytów? xDD Więcej neuropka, więcej!!! xD
No rośnie, rośnie, bo kto chce głosować na hipokrytów?
@PanAlbert: Na których? Na tych którzy teraz się cieszą, że służby na drugim końcu świata odstrzeliły jakąś babę, a wcześniej płakali, że nasze służby zatrzymały egzorcystę salcesona, przeszukiwały dom Zbigniewowi zerro, albo jak pewien dareczek, namawiali do strzelania do służb które by się wybrały na Węgry aby sprowadzić wspomnianego wcześniej zerro do Polski? Jak widzisz, mamy różnych hipokrytów, w którą stronę
Na których? Na tych którzy teraz się cieszą, że służby na drugim końcu świata odstrzeliły jakąś babę
@kptDoopa: Mówię raczej o tych co się cieszyli, że jakiś szaleniec na drugim końcu świata zastrzelił polityka, o tych którzy smucili się, że inny szaleniec wcześniej nie trafił w Trumpa, i o tych co teraz płaczą nad losem jednych dzieci, a inne mają w lewackich dupkach xD Taka to empatia neuropki, dosyć wybiórcza,
dla mnie może to być urzędnik zależny od Tuska, ba nawet i sam Tusk.
Po to tylko żeby skończyć z produkowaniem takich imbecyli, którzy każde zdanie kończą XD
@palodisko: a widzisz, czyli twoje emocje są ważniejsze od wolności słowa, cała neuropka xDDD Dlatego takich jak ty trzeba trzymać jak najdalej od władzy xD
@PanAlbert: typie zesrałeś sie o fejkowe obrazki z prezydentem w majtkach, w kontraście do filmików z rosyjską propagandą.
Moje emocje nie mają tu nic do rzeczy, bardziej chodzi mi o twoje zdrowie psychiczne i zrozumienie świata. Bezrefleksyjnie tworzysz jakieś porównania, jednocześnie nie umiesz ocenić wagi, lewaki prawaki neuropka to jest jedyne co widzisz. Niby człowiek, podstawisz miske z karmą i miske z gownem to pozna, ale jak już trzeba czegoś
typie zesrałeś sie o fejkowe obrazki z prezydentem w majtkach, w kontraście do filmików z rosyjską propagandą.
@palodisko: hahaha, ale emocjonalny wpis xDDD A ja wyraziłem tylko swoją radość z działań neuropy i lewicy xD Serio cieszę się i śmieję z każdego fejka, którego tu wrzucacie bo to obnaża waszą hipokryzję i zniechęca wyborców xD Dlatego proszę o
Z czego najbardziej cieszy się neuropek? Kiedy może bezkarnie kłamać, a innym tego zabraniać xD
@PanAlbert: Nie zrozumiałeś, głupiutki, zwalczanie każdej dezinformacji jest ważne,zwłaszcza w kontekście tego co się dzieje w sąsiedztwie Polski, ale dla pisowca jest wazniejsze,żeby przypadkiem ktoś go nie ukarał za kłamstwa z które kolportuje xD
Nie zrozumiałeś, głupiutki, zwalczanie każdej dezinformacji jest ważne,zwłaszcza w kontekście tego co się dzieje w sąsiedztwie Polski, ale dla pisowca jest wazniejsze,żeby przypadkiem ktoś go nie ukarał za kłamstwa z które kolportuje xD
@Jacek38: Ej no to idź zwalczać fejkowe, wygenerowane obrazy z rozebranymi politykami opozycji xD Pamiętaj!!!:
zwalczanie każdej dezinformacji jest ważne,zwłaszcza w kontekście tego co się dzieje w sąsiedztwie Polski
a jak lewactwo cieszyło się z morderstwa Kirka, to nie napiszesz?
@Matpiotr: Myślałem, że wystarczy napisać, że hipokryci są z każdej strony, a tak napisałem. No a że nie potrafisz czytać to już nie moja wina, nie mam zamiaru wspominać o każdej sprawie z osobna xD
Przypomnę, że ten Kirk, nad którym tak wszyscy z prawej strony płakali, sam twierdził, że ofiary strzelanin są niestety elementem wolności posiadania broni, więc
jak Prezydent ją wetuje to masowo tworzą fejki xDD
@PanAlbert: wlasnie w odpowiedzi na to weto. Ten kontekst powoduje, że nie ma tutaj hipokryzji. Nie wierzę, że tego nie rozumiesz. Cynicznie musisz udwać głupszego niż jesteś. To podłe.
Przypomnę, że ten Kirk, nad którym tak wszyscy z prawej strony płakali, sam twierdził, że ofiary strzelanin są niestety elementem wolności posiadania broni
@kptDoopa: no to właśnie ta baba jest taką ofiarą. W dodatku sama się o to prosiła
Coś pięknego xD
A co miesiąc przy sondażach płacz, że znowu rośnie opozycji xD
No rośnie, rośnie, bo kto chce głosować na hipokrytów? xDD
Więcej neuropka, więcej!!! xD
#polityka #neuropa #fakenews
@palodisko: a kto decydowałby o tym pewnym rodzaju różnicy? Urzędnik zależny od Tuska? hmmm...
@PanAlbert: Na których? Na tych którzy teraz się cieszą, że służby na drugim końcu świata odstrzeliły jakąś babę, a wcześniej płakali, że nasze służby zatrzymały egzorcystę salcesona, przeszukiwały dom Zbigniewowi zerro, albo jak pewien dareczek, namawiali do strzelania do służb które by się wybrały na Węgry aby sprowadzić wspomnianego wcześniej zerro do Polski? Jak widzisz, mamy różnych hipokrytów, w którą stronę
Po to tylko żeby skończyć z produkowaniem takich imbecyli, którzy każde zdanie kończą XD
@kptDoopa: Mówię raczej o tych co się cieszyli, że jakiś szaleniec na drugim końcu świata zastrzelił polityka, o tych którzy smucili się, że inny szaleniec wcześniej nie trafił w Trumpa, i o tych co teraz płaczą nad losem jednych dzieci, a inne mają w lewackich dupkach xD
Taka to empatia neuropki, dosyć wybiórcza,
@palodisko: a widzisz, czyli twoje emocje są ważniejsze od wolności słowa, cała neuropka xDDD
Dlatego takich jak ty trzeba trzymać jak najdalej od władzy xD
@Jacek38: Z czego najbardziej cieszy się neuropek? Kiedy może bezkarnie kłamać, a innym tego zabraniać xD
Moje emocje nie mają tu nic do rzeczy, bardziej chodzi mi o twoje zdrowie psychiczne i zrozumienie świata. Bezrefleksyjnie tworzysz jakieś porównania, jednocześnie nie umiesz ocenić wagi, lewaki prawaki neuropka to jest jedyne co widzisz. Niby człowiek, podstawisz miske z karmą i miske z gownem to pozna, ale jak już trzeba czegoś
@kptDoopa: a jak lewactwo cieszyło się z morderstwa Kirka, to nie napiszesz?
@palodisko: hahaha, ale emocjonalny wpis xDDD
A ja wyraziłem tylko swoją radość z działań neuropy i lewicy xD
Serio cieszę się i śmieję z każdego fejka, którego tu wrzucacie bo to obnaża waszą hipokryzję i zniechęca wyborców xD
Dlatego proszę o
@PanAlbert: Nie zrozumiałeś, głupiutki, zwalczanie każdej dezinformacji jest ważne,zwłaszcza w kontekście tego co się dzieje w sąsiedztwie Polski, ale dla pisowca jest wazniejsze,żeby przypadkiem ktoś go nie ukarał za kłamstwa z które kolportuje xD
@Jacek38: Ej no to idź zwalczać fejkowe, wygenerowane obrazy z rozebranymi politykami opozycji xD
Pamiętaj!!!:
xDDD
@Matpiotr: Myślałem, że wystarczy napisać, że hipokryci są z każdej strony, a tak napisałem. No a że nie potrafisz czytać to już nie moja wina, nie mam zamiaru wspominać o każdej sprawie z osobna xD
Przypomnę, że ten Kirk, nad którym tak wszyscy z prawej strony płakali, sam twierdził, że ofiary strzelanin są niestety elementem wolności posiadania broni, więc
Ten szyderczy śmiech pokazuje najlepiej, jakiego pokroju jesteś politycznym trollem.
@PanAlbert: wlasnie w odpowiedzi na to weto. Ten kontekst powoduje, że nie ma tutaj hipokryzji.
Nie wierzę, że tego nie rozumiesz. Cynicznie musisz udwać głupszego niż jesteś. To podłe.
@Tymajster: Ojej, za to wrzucanie fejkowych obrazów z politykami opozycji jest miłe i sympatyczne xDDD
@kptDoopa: no to właśnie ta baba jest taką ofiarą. W dodatku sama się o to prosiła
@cyjannn: Onet uważa inaczej xD
źródło: image
Pobierz