Zaczynam mieć dość randkowania Spotykam się z taką laską, fajnie się gada, spoko pisze. Po drugiej randce ta odpowiada że nic z tego nie będzie. Żeby to raz albo dwa ale nieee. To już z 5 czy 6. Nie czaje co robię nie tak. #zalesie #przegryw #zwiazki
@Gilgamesz69: Jeśli jesteś średni, to musiałbyś oferować dużo dynaminy i atrakcji, żeby coś z tego było. Tak, to pewnie "dają ci szansę", żebyś je zaskoczył, ale sam w sobie jesteś neutralny, obojętny. Ot, normicki los, że musisz dowozić poza byciem sobą.
@Derpinardus: wszystko spoko, bo dynamiczny nawet jestem i ze mną nie byłby nudy, łażę po gorach wysokich, jeżdżę na ciekawe wyjazdy zagraniczne a nie ol inkluzif, weekendy też aktywnie. Jak wyżej piszą nie mam ryja czada a po dwóch randkach nie miałem się jak rozkręcić
@Gilgamesz69: Jeśli laska pisze Ci tak po drugiej, trzeciej randce mimo że była chemia to znaczy że w międzyczasie trafiła się jej lepsza opcja od Ciebie. Tylko tyle i aż tyle - możesz być całkiem niezły z ryja, wzrostu i dynaminy, ale zawsze będziesz skazany na porażkę w starciu z większą rybą.
@Gilgamesz69: Jeżeli nie jesteś w top 10% to to jest problemem. Nie możesz być średni z mordy, one serio szukają czada, najważniejsze byś się nie przejmował, ale też nie pisał z nimi w incelski sposób, bo już widzę po ułamku tych wiadomości, że szła inceliada.
Masz być charakterny, egoistyczny i chamski, serio. XD
Ja najbardziej atrakcyjnym byłem, gdy zacząłem randkować jeszcze w żałobie po ex którą w-------m za drzwi. Wtedy
Spotykam się z taką laską, fajnie się gada, spoko pisze. Po drugiej randce ta odpowiada że nic z tego nie będzie. Żeby to raz albo dwa ale nieee. To już z 5 czy 6. Nie czaje co robię nie tak.
#zalesie #przegryw #zwiazki
źródło: 1000014145
PobierzJak wygląda twoja twarz?
Ile zarabiasz?
Olej te karyne Miras.
Ot, normicki los, że musisz dowozić poza byciem sobą.
Masz być charakterny, egoistyczny i chamski, serio. XD
Ja najbardziej atrakcyjnym byłem, gdy zacząłem randkować jeszcze w żałobie po ex którą w-------m za drzwi. Wtedy
@Gilgamesz69: Najpewniej wyglądasz zbyt mało atrakcyjnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czego nie rozumiesz?