Wpis z mikrobloga

@Abojawiemcowpisac

Zamykane są porodówki, aborcji nie ma, w ciągu kilku dni w szpitalu zmarła kobieta, której zamiast tlenu podano inny gaz, druga po cesarskim cięciu, policjant zgwałcił podwładną, a dziewczynka po zatruciu czadem odbija się od drzwi szpitala w Krakowie.

Teraz to na pewno Kobiety Lewicy zmiotą ten rząd z planszy ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

A nie, czekaj XDDDDD
  • Odpowiedz
Zamykane są porodówki, aborcji nie ma, w ciągu kilku dni w szpitalu zmarła kobieta, której zamiast tlenu podano inny gaz, druga po cesarskim cięciu, policjant zgwałcił podwładną, a dziewczynka po zatruciu czadem odbija się od drzwi szpitala w Krakowie.

@whos_your_daddy_snakegirl: co te hasełka do grania na emocjach niczym w kanale zero mają wspólnego z robieniem sobie beki z kibola i jego wetowania pod publikę?
  • Odpowiedz
miała służyć m. in. temu, by politycy PiS-u nie mogli wrzucać do internetu "fejkowych informacji" stworzonych przy wykorzystaniu AI i siać dezinformacji, by wygrać wybory.

@whos_your_daddy_snakegirl: Prawdę powiedział, miała bronić rząd Tuska i dać narzędzia do niszczenia przeciwników politycznych xD
Nawet to udowodnił pokazując fejkowe zdjęcia swoich przeciwników xD
  • Odpowiedz
@whos_your_daddy_snakegirl:
ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie i znowu wyjeżdżasz z jakimś innym tematem. Zapytam jeszcze raz: co te hasła do grania na emocjach mają wspólnego?

Otóż ja odpowiem: nic nie mają wspólnego. Stosujesz whataboutism bo wiesz, że wetomat będzie wetować, wykorzystując populistyczne hasła do tych mniej lotnych. Druga możliwość to po prostu obrażają twojego idola.
I tak jak jestem stanowczo przeciw takiemu wrzucaniu fejków z AI, tak
  • Odpowiedz
@PanAlbert: No różnica jest taka, że jak aborcji bezgłowego płodu nie ma bo pisowski TK zakazał to jest to wina elity rządzącej.

Jak RM z jakiegoś powodu podał azot zamiast tlenu, to jakby nie wynika to z działań rządu, nie?
  • Odpowiedz