Aktywne Wpisy

MonazoPL +89
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao W NOWIUTKIEJ PROMOCJI z dodatkowym 450 zł premii na
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao W NOWIUTKIEJ PROMOCJI z dodatkowym 450 zł premii na
źródło: pekao 450 zl za konto
Pobierz
Lowca90 +115
Nawiązując do tego wpisu:
https://wykop.pl/wpis/84639177/na-podlodze-z-palisandra-sytuacja-jest-beznadziejn
W skrócie: Klient stwierdził, że jestem za drogi i weźmie kogoś innego. Efekt pracy innego favhowca góra, dół po mojej lekkiej korekcie.
Jakiś
https://wykop.pl/wpis/84639177/na-podlodze-z-palisandra-sytuacja-jest-beznadziejn
W skrócie: Klient stwierdził, że jestem za drogi i weźmie kogoś innego. Efekt pracy innego favhowca góra, dół po mojej lekkiej korekcie.
Jakiś
źródło: 1000010165
Pobierz

Prześladowania katolików w Polsce nie ustają od wielu lat i tylko przybierają na sile! Matko Naturo, ile to jeszcze będzie trwać!
źródło: 1000070862
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Czemu na forum publicznym robisz z siebie debila? Nie żal ci swoich rodziców?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Poza tym odchodzisz od tematu wpisu pierwotnego, głupiutki mentalny dzieciaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@radek-kedar: Wbrew swojej woli jak prawie każdy ochrzczony w tym kraju, a ty robisz fikołki na fikołkach by mu wytknąć wymyśloną przez siebie hipokryzję.