Aktywne Wpisy

Codon +22
#gielda Tak, jak obiecałem, wrzucam top 5 akcji w Ameryce z niezrealizowanym zyskiem, wartości w USD. Tickerów chyba nie trzeba nikomu objaśniać :)
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
źródło: 1000008310
Pobierz
annlupin +20
co tam uwas
źródło: annlupin7776543
Pobierz

Prześladowania katolików w Polsce nie ustają od wielu lat i tylko przybierają na sile! Matko Naturo, ile to jeszcze będzie trwać!
źródło: 1000070862
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Czemu na forum publicznym robisz z siebie debila? Nie żal ci swoich rodziców?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Poza tym odchodzisz od tematu wpisu pierwotnego, głupiutki mentalny dzieciaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@radek-kedar: Wbrew swojej woli jak prawie każdy ochrzczony w tym kraju, a ty robisz fikołki na fikołkach by mu wytknąć wymyśloną przez siebie hipokryzję.