Aktywne Wpisy

annlupin +34
siedze se jusz herbatke wypije potem może w gre pogram ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin0001234
Pobierz
Janek_dzbanek +862
#skoki #sport #mediolan2026 #polska
Historyczna lista obecności! SREBRNY MEDAL DLA KACPRA TOMASIAKA NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH MEDIOLAN 2026 NA SKOCZNI NORMALNEJ!
Historyczna lista obecności! SREBRNY MEDAL DLA KACPRA TOMASIAKA NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH MEDIOLAN 2026 NA SKOCZNI NORMALNEJ!

Coś się zepsułem i nie było mnie słychać ( ͡° ͜ʖ ͡°) - ale za kilka dni będę sprawny ponownie
Obecnie w Afryce w mieście Bangui mamy
23.1°C, Słońce wstało o05:57a zajdzie17:50. Dla porównania w Poznaniu jest -2.8°C, a Słonko będzie z nami od07:58aż do16:02.Drobne problemy z dostawcą danych ale proszę o cierpliwość
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy fantastycznego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @Marinero1: @KKK1987: @reyley: @Syskiev: @kamilnowa: @slabylogin:
Udanej niedzieli, pysznej herbatki i koko dżambo i do przodu!
@bolorollo: zazdro └[⚆ᴥ⚆]┘ u mnie lipa :c
@bolorollo @slabylogin U mnie przestało padać dopiero późno w nocy. Na samym balkonie śniegu mam więcej niż przez klika ostatnich lat łącznie XD
Spokojnej niedzieli wszystkim życzę :-)