Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +34

Na screenach wrzucanych na tagu #gielda króluje kolor zielony chociaż ostatnio dużo jest również koloru czerwonego. Mój nowo kupiony śmieciuch jest w kolorze brązowym z lekkim czerwonym elementem. Za 4 lata będę miał na nim -50% jak nie więcej straty.
Rok temu postanowiłem wyjść całkowicie z giełdy. Początkowo miałem to zrobić do wakacji. Później do końca roku...
Nie jest to takie proste... Mamy już koniec lutego a ja wciąż ok 40%
Rok temu postanowiłem wyjść całkowicie z giełdy. Początkowo miałem to zrobić do wakacji. Później do końca roku...
Nie jest to takie proste... Mamy już koniec lutego a ja wciąż ok 40%
źródło: 20260216_102322
Pobierz

Hejtowałem tu pośredników jak Ty na g---o mówiłeś "papu".
@Arivederczi: nie kminie twojego case'u. Przecież umowę podpisujesz ze sprzedającym i sprzedającemu płacisz hajsiwko. Co tu ma pośrednik do rzeczy
@HexenHeretic: @polot przecież to nie ma nic wspólnego z biedą, komunalne możesz dostać po rodzicach bo masz pierwszeństwo w przypadku zgonu itp a możesz spać na sianie. Generalnie to jest jeden problem nie do przeskoczenia, tzn. że niektóre mieszkania w klatce/kamienicy są wykupione a inne nie i jest poszatkowane, dlatego mało kto szanuje wspólną własność itp i wam się to możę kojarzyć z
Nikt na zadnym etapie nie powiedzial mi, ze oni z wlascicielem nie maja zadnej umowy podpisanej. Wlasciciel jak powiedzialem, ze kupuje to sie rozmyslil bo „wyciagnie wiecej”, wiec stwierdzilem, ze p------e. Dostalem z powtorem tylko to co wplacilem.
Ile.metrow udało się wyrwać za taki budżet? Jak kiedyś patrzyłem z ciekawości do 444k i teraz znowu to bardzo dużo doszło ofert
@polot: mieszkałem kiedy na kruczej koło ten ulicy na z gdzie tego pełno jest ale na szczęście mnie to nie spotkało