Serwus! Pytanko do was mirki, czy granie w God Of War (2018) na klawiaturze+myszce jest w jakimkolwiek stopniu przyjemne? Nigdy nie byłem konsolowcem a ten tytuł bardzo chętnie bym ograł ale na kompie( ͡°͜ʖ͡°) #gry #steam #pcmasterrace #godofwar
@ChrzanEkstra: we wszystko mozna grac na m+k ale kontroler zmienia troche odczucia z grania. Ja wrocilem do ogrywanie gier dla jednego gracza w 2022, i jednym z czynników czemu sie wkrecilem, jest fakt, ze zaczalem pykac na padzie.
@ChrzanEkstra: Jak jesteś przyzwyczajony do grania na padzie, to pewnie lepiej się gra. Ja tam całe życie na kompie, ale kupiłem sobie plejke między innymi dla GoW i jak już wyszło na PCta to ograłem jeszcze raz i zdecydowanie przyjemniej mi się grało na myszce i klawiaturze.
@ChrzanEkstra: najważniejsze to nie graj na wyższym poziomie niż normal bo to tylko zwiększa hp przeciwników i wyłącza im reakcje na obrażenia, wg mnie to psuje całą przyjemność z gry.
Chciałbym wiedzieć na ile pod tym tagiem #gielda są wyjadacze, grube ryby, a na ile faktycznie portfele po kilkaset złotych i granie dla fun-u przegrywania na Wykopie i pośmiania się. Dajcie screeny.
Pytanko do was mirki, czy granie w God Of War (2018) na klawiaturze+myszce jest w jakimkolwiek stopniu przyjemne? Nigdy nie byłem konsolowcem a ten tytuł bardzo chętnie bym ograł ale na kompie( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #steam #pcmasterrace #godofwar
choć na padzie boli to nieco mniej niż na klawiaturze