Wpis z mikrobloga

Zapisuję sobie to na przyszłość. Od czasu ostatnich wyborów prezydenckich unikam polskich produktów, kupując (często lepsze jakościowo) produkty z francji i np. hiszpanii. Wam również to polecam, bo rolnicy to jedna z najbardziej roszczeniowych grup, która sama nawoływała do głosowania na pis. No to niech teraz ponoszą konsekwencje własnych działań.

#bekazprawakow #bekazpisu #polityka
greedy_critic - Zapisuję sobie to na przyszłość. Od czasu ostatnich wyborów prezydenc...

źródło: image_picker_26CF9367-1A68-4696-BE71-13E4FFB70027-93384-00002382E9A754D2

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Może najlepiej zacznij się starać o inne obywatelstwo a potem zrzeknij się polskiego, po co robić jakieś półśrodki

@fan_poteznego_dunczyka: Właśnie, przecież rolnicy porozumiewają się po polsku, zatem nasz wierny obrońca Tuska powinien wyrzec się tego języka na rzecz niemieckiego xD
  • Odpowiedz
Jego stary był w ZOMO to przynosił pracę do domu więc się małemu Albercikowi parę razy pałą po łbie oberwało i już taki został

@JuliuszSlowacki: Jak to leciało? "Byłem w ZOMO, byłem w ORMO, teraz jestem za Platformą" xDDD
  • Odpowiedz
@greedy_critic: roluchy nawet nie wiedzą czym handlują. Oni myślą, że handlują ze skupem. A że skup sprzedaje na zachód to ich to nie interesuje, oni nie rozumiejo. Tak samo z Mercosur, kupują nawozy z Brazylii, ale jak z Brazylii jak kupił w Parczewie xD
  • Odpowiedz