Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@text: byłem na samym środku Czarnego Stawu Gąsiennicowego i ten lód w czasie mrozów to jest tam dość gruby, w zasadzie niewyobrażalnie gruby, coś dość niespotykanego. Na jakiś staw czy jezioro to bałbym się wejść gdzie indziej.
  • Odpowiedz
  • 3
Niezłe zesranie z twojej strony. Oni zawsze o tym piszą w kontekście ludzi którzy wchodzą na lód który ledwo co zamarzł. Jest róznica między lodem 2dniowym a taki który ma kilka tygodni i wiedzie przez niego szlak. Zresztą tatromaniak sam o tym pisał.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
Niezłe zesranie z twojej strony. Oni zawsze o tym piszą w kontekście ludzi którzy wchodzą na lód który ledwo co zamarzł. Jest

@szaldr:
Po pierwsze, nie chodzi mi o samego autora konta XD Tylko o "tatromaniaków" jako społecznośc w komentarzach.
Człowieku za każdym razem jak widziałem tam taki post, to u mnie był lód na niżu, gdzie mogłem chodzić XD
Tzn ja wiem, że niektórzy myślą, że w Tatrach gruby
  • Odpowiedz
@text: straszą na zaś, bo rzadko są robione pomiary grubości lodu, a debili nie brakuje i sam widziałem, jak ludzie podchodzą w miejsca, gdzie gołym okiem widać, że ten lód jest wytopiony i bardzo cienki, pytanie czego ci ludzie tam szukali?
  • Odpowiedz