Aktywne Wpisy

Kagernak 0
Steam machinę za 4400. Kurde sporo, ale prawdę powiedziawszy to nie wiem czy niektórzy za na przykład dwa lata będą z zadowoleniem przyjmowac fakt, że za tyle kupili (choć oczywiście mogli dopłacić trochę i zdobyć lepszy sprzęt) bo AI nie wydaje się ani trochę zwalniać a wizję poprawy sytuacji są co najwyżej mgliste. Jak uważacie, jak powinien postąpić taki przeciętny człowiek co potrzebuje nowego kompa.
#pytanie #technologia #
#pytanie #technologia #
Co ma robić człowiek, który chce nowego PC?
- Kupić steam machinę dla spokoju 11.5% (12)
- Kupić lepszy komp za kilka tysi więcej 42.3% (44)
- Czekać, ceny w końcu spadną 20.2% (21)
- Czekać bo granie w chmurze to przyszłość 2.9% (3)
- Najlepiej stać się konsolowcem 23.1% (24)

pevka +47
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Potem jak już chuop był dorosły to nadal UK trochę kusiło, ale nastąpił Brexit lockdown i tego typu historię.
Co tam u was słychać Mirki, które wyjechały?
Jak się miewacie? Kto już się skeszował, sprzedał chatę w uk, na którą spłacał 10 lat kredyt i wrócił do Bolzgi mając grube funty, a kto żyje sobie tam dalej i czilerka? Kto narzeka, a kto chwali?
Pozdrowki :)
#uk #wielkabrytania #emigracja #yorkshire
źródło: IMG_7716
Pobierzjestem w UK juz chyba z 18 lat! Mam fajna prace, mala firme, mala rodzinke i psa, dom z ogrodem w malym miescie i jest super! Wbrew opinii na Wykopie nie boje sie wyjsc z domu, nie gwalca mnie imigranci i nie ma prawa szariatu w moim miescie :)
Oczywiscie UK ma swoje problemy jak kazdy inny kraj, i jest wiele do zrobienia ale nie rzutuje to tak mocno
@Zimny-jak-lod: A dziekuje wszystko gra.
Kasa sie zgadza, towarzystwo spoko, hobby, podroze itd.
Znaczy u mnie czilerka :)
@Zimny-jak-lod: Świetnie, w UK od ponad 10 lat, 3-4 miesiące w roku wakacji w tropikach, jazda tirem do supermarketów,
Duży Dom kupiony w połowie za gotówkę, mogłem wcześniej
Komentarz usunięty przez moderatora