bArrek bArrek 1 godz. i 46 min temu 13 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
Romek_trybik_ewolucji Romek_trybik_ewolucji 1 godz. i 45 min temu via Wykop 0 + @bArrek: ja nie lubię tego Nivea tłusty bardzo nie można po tym w komputer klikać
bArrek bArrek 1 godz. i 44 min temu via Wykop 4 + @Romek_trybik_ewolucji: bo to się smaruje już przed snem samym smarujesz łapy i idziesz spać
dzieju41 dzieju41 1 godz. i 40 min temu via Wykop 2 + @bArrek: Są kremy do cery delikatnej. Strasznie delikatny jesteś co widać po wpisach o ślicznej blondyneczce.
Romek_trybik_ewolucji Romek_trybik_ewolucji 1 godz. i 25 min temu via Wykop 0 + @bArrek: i co w pościel si3 wyciera? Jeszcze gorzej
bArrek bArrek 1 godz. i 19 min temu via Wykop 0 + @dzieju41: oczywiście że nie ja chłopski chłop a nie delikates żaden
dzieju41 dzieju41 1 godz. i 13 min temu via Wykop 1 + @bArrek: Z samych treści o ślicznej blondyneczce i o tęsknocie za nią to wynika Arku, nie oszukuj sam siebie.
bArrek bArrek 1 godz. i 6 min temu via Wykop 1 + @dzieju41: śliczną blondyneczkę lubię kocham uwielbiam szaleje za nią to się zgadza oczywiście ale ja nie delikatny no co Ty
chaszczyk chaszczyk 1 godz. i 6 min temu via Android 1 + @dzieju41 @bArrek źródło: 1000000533 Pobierz
dzieju41 dzieju41 1 godz. i 4 min temu via Wykop 0 + @bArrek: No i popłakałem się przy próbie złamania twardziela.
dzieju41 dzieju41 1 godz. temu via Wykop 1 + @bArrek: No, że ja też delikatny Areczku. Ty grasz twardziela tylko.
bArrek bArrek 58 min temu via Wykop 0 + @dzieju41: No, że ja też delikatnyTo nic złego, nie należy ukrywać swoichPokaż całość
Krzysztof53647 Krzysztof53647 7 min temu via Android 0 + @dzieju41: To podaj nazwy kilku dobrych i sprawdzonych o.
źródło: 1000000533
PobierzTo nic złego, nie należy ukrywać swoich