Aktywne Wpisy

aukolb +53
Ludzie kochani gdzie wy mnie wysłaliście xDD
Wpadam ogólnie kilka osób było, zagranicznych z dziećmi na placu zabaw. Prezes z Klapkiem siedzieli z boku i rozmawiali, zamówiłem americano z lodem i już się zaczynają schody xD kawa 1.5 USD, daje 10usd i uuu problem z resztą, musiałem te g---o pieniądze riele wyciągać xd
Dostałem kawę, jakąś taką jasna, w smaku tak jakby to było drugie albo trzecie parzenie. Zdecydowanie najgorsze americano w
Wpadam ogólnie kilka osób było, zagranicznych z dziećmi na placu zabaw. Prezes z Klapkiem siedzieli z boku i rozmawiali, zamówiłem americano z lodem i już się zaczynają schody xD kawa 1.5 USD, daje 10usd i uuu problem z resztą, musiałem te g---o pieniądze riele wyciągać xd
Dostałem kawę, jakąś taką jasna, w smaku tak jakby to było drugie albo trzecie parzenie. Zdecydowanie najgorsze americano w
źródło: image_picker_6B1A50BD-29A8-4A6E-BF84-29F90F744835-9708-0000011D9446EAA4
Pobierz
freddd +104
Zjadłoby się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000049267
Pobierz

Według nazistowskich terrorystów morderstwo jest uzasadnione, bo ofiara miała naklejki parków narodowych na szybie.
Cała prawica teraz wymyśla coraz bardziej debile kłamstwa, żeby usprawiedliwić morderstwo.
To jest współczesne mainstreamowe prawactwo. A my niby mamy ich szanować.
źródło: cxfsttdid6cg1
PobierzBędziecie klękali na ulicy jak kilka lat temu przed przećpanym śmieciem? XD
Ale musisz być srogim retardem jak widzisz tu nazizm. Przez nazywanie wszystkich dookoła nazistami, znaczenie tego słowa się rozmywa.
Przestań to robić, to głupie.
Chory psychicznie jest.
@john-eek: Zapominasz, ze osobą o skrajnych poglądach wystarczy cień dowodu, by usprawiedliwiać swoją narracje. Podobnie jak z tym naklejkami i identycznie jak teraz Ty to robisz.
Wrzucając do wora cała prawice, bo prezenter telewizyjny tak powiedział.
@saib75: Prawica do bolszewików, a lewica do nazistów ot co¯\(ツ)/¯
(aby nie było mam tutaj na myśli jedynie bezrefleksyjne skrajności)
Poza tym agent nie powinien się ustawiać przed maską, bo stworzył dla siebie zagrożenie. Do tego oddał dwa strzały jak samochód go już minął, a to już żadna obrona konieczna
Tak jak np. zrobił tutaj OP. Koleś wrzucił zdjęcie kolesia który strzelał ze strzałka, że stoi przed autem i to ma na myśli pisząc "Completly justified (...) not even close" oraz zdjęcie z naklejkami na szybie do
@buka2345: przecież widać coś zupełnie przeciwnego. Skręca kierownicę maksymalnie w prawo. Jedyne, co można stwierdzić po tym nagraniu to to, że gość przekłada telefon do lewej ręki na kilka sekund przed strzałem, żeby mieć szybszy dostęp do broni, a potem staje w miejscu, w którym prawo mu na to nie pozwala.