Aktywne Wpisy

żaden nie chciał odpuścić xD #polskiedrogi

auto_reply +5
Mój brat mówi, że niemożliwe jest cieszenie się życiem jeśli nie ma się stabilności finansowej. Co o tym sądzicie? #pytanie #kiciochpyta
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Also wzruszające zdjęcie schowka w samochodzie. W bagażniku podobno były jeszcze inne zabawki. Zdjęcie nie powiązane xD
źródło: Messenger_creation_DCCC7A69-0AE7-4075-AA3E-5CAA2F5277FB
PobierzZajebista "żona" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bajdełej małpki się poczuły urazone bo zgłosiły mi filmik na streamable i spadł z rowerka xD
Ale wy macie sprane łby...
@Desire22: nie widziałem żeby ktokolwiek piszący coś takiego wyjaśnił. jakie dokładnie było zagrożenie, skoro koleś już w momencie oddania strzału nie był na drodze samochodu, a później to w ogóle strzelał do niej przez boczną szybę?
@Pavulon12345: W sensie policjant miał został stratowany, bo biedna Amerykanka nie wiedziała, że gdy nacisnie gaz i ma przed sobą człowieka to znajdzie sie pod jej kołami.
Gdzie tu jest sprany łeb, słucham.
I gdzie na filmie masz próbę przejechanie tego nie wiem.
@Piotrek7231: No spoko, miał 0,5 sekundy by przemyśleć te wiele czynników podczas zagrożenia JEGO ŻYCIA.
@Piotrek7231: O nie nie, ja jedynie chce prawdy, ale na tym portalu gdzie 80% użytkowników dostaje piany z pyska na widok słowa TRUMP to jest o to cięzko
@Pavulon12345: I gdzie te sprane łby???? No rzucasz słowa na wiatr i nie dajesz żadnych argumentów, nie dziwi mnie to.
Szkoda kobiety. No, ale nikt tam w sumie nie jest bez winy.
@Piotrek7231: xD wierzymy ludziom na ładne oczy. To, że gangus jest w grupie podwyższonego ryzyka nie oznacza, że ktoś kto nie jest gangusem nie może cie skrzywdzić i masz przeciez tutaj idealny przykład - Ja nie wiem czego nie rozumiesz??
Wiesz czemu policja podczas interwencji nie dopuszcza osób postronnych podczas obezwładniania napastnika?