Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Desire22: ogolnie uwazam ze lewactwo to rak, ale nie k---a zabijac z zimna krwia. Nie mial prawa do niej strzelac. Zamordowal ja i mam nadzieje ze poniesie najwyzsza odpowiedzialnosc. Wlot kuli wyraznie wskazuje ze nie byl juz przed maska samochodu misiu kolorowy.
  • Odpowiedz
@john-eek: czekaj, czekaj. Gdzies za oceanem, w kraju ktory ma cala mase problemow od zdrowotnych do ekonomicznych, przez rasowo-swiatopogladowe, pseudo policjant odstrzelil jakas lesbijke i teraz wykop tym zyje? Serio nie macie sie czym ekscytowac? Od 2 dni wykop zasypany wpisami i dyskusjami o sytuacji, az nie wiem kogo wrzucac na czarna liste.
  • Odpowiedz
@Desire22: tak chciala go przejechac ze skrecila w przecienym kierunku, powinna skrecic kola najpierw ok, ale w stresie czlowiek czesto nie reaguje racjonalnie, kola byly skrecone doslownie sekunde po tej klatce
Ale uj z toba, bron se tego mordece z usa, w dupie mam co se tam myslisz
  • Odpowiedz
dwu tonowy jeep się kwalifikuję.

@Desire22: hmmm z tym, że koła jeepa były skręcone w drugą stronę i ona nawet nie miała jak przejechać "funkcjonariusza", bo stał na wysokości zderzaka.... musiałby bokiem jechać, żeby mu zagrozić.
  • Odpowiedz
@john-eek: od lat powtarza sie ze lewica to wariaci, od lat tez sami probuja sie wyeliminowac. Pewnie gdyby bylo cieplej to juz nasze swiry kladlyby sie gdzies na chodniku, na znak protestu. A to niby pis jest zakochany w usa.
  • Odpowiedz
@Desire22: widzialem te zdjecia, i wlasnie dlatego to mowie, kula przeleciala przez prawy dolny róg, a to oznacza ze zeby trafila w kierowce, to strzelajacy musial byc juz z boku pojazdu,a nie naprzeciwko maski
Kamael - @Desire22: widzialem te zdjecia, i wlasnie dlatego to mowie, kula przelecial...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Desire22: Ten film pokazuje nie kompetencje policji mieli cały wachlarz innych możliwości, żeby zatrzymać pojazd a wybrali najgorszą możliwość, zwłaszcza że się nic nie działo. To nie był gangus, nie szarpała się, nie wyciągnęła gnata,próbowała tylko odjechać i lekko otarła policjanta. Wasze sprane mózgi ideologią wypierają już nawet fakty, które sami wstawiacie.
  • Odpowiedz
,próbowała tylko odjechać

@Piotrek7231: Przez funkcjonariusza jedynie

Wasze sprane mózgi ideologią wypierają już nawet fakty, które sami wstawiacie.

@Piotrek7231: Powiedz mi w jaki sposob funkcjonariusz nie jest zagrozony gdy kierowczyni naciska gaz do 6 tys obrotów 2 tonowym jeepem skierowanym na niego, chce poznać te fakty niespaczone przez ideologie
  • Odpowiedz