@john-eek: po co z tymi jołopami dyskutujesz. Oni rozumieją tylko argumenty siły. Trzeba o tym pamiętać i traktować ich tak jak oni traktują zwykłych ludzi. W------l się odwróci w drugą stronę. Już niedługo. Tak działa historia.
@john-eek: Tak czy siak, szkoda kobiety, znalazla sie w z niodpowiednim miejscu o nieodpowiedniej porze i osierocila trójkę dzieci.( ͡°ʖ̯͡°) Gdyby kto inny był prezydentem USA jestem pewna że tak by się to nie skończyło.🤞 I to jej nazwisko, adekwatne.😑
Nie no k---a to jebnie To musi jebnac Nic nie robi k---a 7% 45 minut po północy bez powodu Ja p------e Ja obstawiałem 6k może do końca marca, a zaraz to my do końca stycznia to zrobimy #gielda #zloto
@Antorus @JuliuszSlowacki Właśnie o tym wam mówiłem. I twierdzicie, że to jest normalne? W porządku.
Widzę, że ty warujesz całą dobę.
Zesrałeś się w moim wątku dosłownie kilka sekund po tym jak go napisałem. Nieźle nawet jak na nazistowskiego bota.
źródło: 1000003565
PobierzI co z tego? Nic to nie zmienia w tej konkretnej sytuacji, że została bezprawnie zatrzymana i zamordowana kiedy wracała do domu.
@john-eek: Faktycznie, robienie z auta barykady to nie przeszkadzanie
@john-eek: tam nie było ani szkoły, ani jej domu. Swoją drogą ciekawe jak się tam znalazła, ale przypadku w tym raczej nie było.
@john-eek: Ok..
@john-eek: Funkcjonariusze mieli prawa jak każde inne siły działać w przypadku zagrożenia życia, dwu tonowy jeep się kwalifikuję.
Komentarz usunięty przez moderatora
@john-eek: Ok...( ಠ_ಠ)
Zaczynam się poważnie martwić.
To dobrze, zauważyłeś że masz problem. A teraz zacznij się leczyć.
@john-eek: Pacjent wykazuje bezpodstawną agresje oraz manie.. Opisuje samego siebie, nawet o tym nie wiedząc.
Zalecenia: Dalsza obserwacja Pacjenta.
źródło: 8071bb60ad9b321c3c95fcb55a1fd298
PobierzTypowe projekcje nazistowskiego odklejeńca.
źródło: sam jesteś psychiczny
Pobierzźródło: 8071bb60ad9b321c3c95fcb55a1fd298
Pobierz@saib75: Czy kolega też chciałby się wypowiedzieć?
źródło: 1092d807e006c080eb085ec4b6204aea823a675c6b1975e6f454c10906051896
PobierzGdyby kto inny był prezydentem USA jestem pewna że tak by się to nie skończyło.🤞
I to jej nazwisko, adekwatne.😑
@Kusher: Odjechac po funkcjonariuszu