Wpis z mikrobloga

mordeczki. szukam słuchawek do komputera, głównie do grania. możecie polecić coś dobrego? do tej pory używałem słuchawek PlayStation Wireless Headset Gold, sprawdzały się świetne i w sumie dalej działają jak trzeba ale materiał po 6 latach zaczął parcieć i wszędzie pełno czarnych frędzli :/
#pcmasterrace #gry
Mroczul - mordeczki. szukam słuchawek do komputera, głównie do grania. możecie poleci...

źródło: Sony Gold Wireless Headset

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kable są niewygodnie, raczej nie pójdę w tę strone

@Mroczul: Zmienilbys zdanie jakbys mial doczynienia z ta myszka co ja mialem :D Bezprzewodowa. Od tamtej pory tylko kable :DD
  • Odpowiedz
@Mroczul: bardzo dobre, są tryby brak, podbicie głośności otoczenia i aktywne wyciszenie. Akumulatorki trzymają świetnie, design i wykonanie też dla mnie bardzo dobre, można używać bezprzewodowo lub na kablu. Ma też panel sterowania dotykowy, na aktywnym wyciszeniu otoczenia wystarczy przyłożyć dłoń do prawej słuchawki i włącza tryb podbicia dźwieku otoczenia póki masz dłoń przyłożoną.
  • Odpowiedz
@Mroczul: Po taniości to możesz zeskrobać do gołego tą ekoskórę, zostawić ten materiał z gąbką, kupić kawałek materiału np. prawdziwej skóry i przykleić pasek na pałąk na zakładkę.
Ale najpierw popatrz na YT, pewnie ktoś już to wymieniał, może to w całości można ściągnąć tak jak pady które wymieniałeś. Musisz konkretny model wpisać słuchawek + dissasembly lub renovation na YT
  • Odpowiedz